| yym a întrebat:

As dori sa devin antrenor de fotbal. Ce studii trebuie sa urmez? Daca pana acum nu am avut contact cu lumea fotbalului,, partial"(adica nu am jucat fotbal la o echipa), pot antrena? Daca urmezi alta facultate(nu pe cea de sport) este bine?
Acum, o parere strict personală: la ce club din România credeti ca este bine sa antrenezi? Multumesc!

4 răspunsuri:
| maryan9663 a răspuns:

Ar fi bine sa faci EFS (educatie fizica si sport) sau SPM (sport si performanta motrica) si de acolo iti alegi fotbal si vei fi indrumat, cat despre echipa, asta sa fie cea mai mica problema a ta, termina facultatea, da-ti silinta si or sa te caute ei.

| Cosmin4Fit a răspuns:

Chiar si asa... daca te faci profesor de sport e una, ai putea antrena niste copii dar nu te-ar lua nimeni in seama intr-un mod mai serios daca nu ai si jucat... mult si bine. Orice club e ok sa antrenezi, ideea e sa faci bani. Cu cat clubul e mai bun, cu atat va fi mai greu, dar si plata mai mare.

| presus a răspuns:

Cel mai probabil o sa antrenezi la un club din Romania, decat in strainatate. Trebuie sa faci sport si performanta motrica, apoi trebuie sa termini facultatea in acest domeniu. Pe langa asta, trebuie sa ai o conditie fizica destul de buna.