| PrecioussGirl a întrebat:

As dori sa stiu care sporturi afecteaza cresterea. Si ce parere aveti despre Kangoo Jumps?big grin

Răspuns Câştigător
| CoraPersefone a răspuns:

Kangoo jumps este cel mai benefic sport pentru persoanele care vor sa slabeasca, sa isi intareasca sistemul imunitar, Folosirea ghetelor Kangoo Jumps au ca rezultat niste sarituri, care ne provoaca o stare de euforie. Aceasta distractie ne motivateaza sa le folosim din ce in ce mai mult.
Specialistii le recomanda pacientilor cu probleme medicale:
- leziuni la nivelul taliei, genunchiului sau membrului inferior, leziuni sau dureri de spate, reabilitare dupa o interventie chirurgicala, leziuni legate de sport, obezitate, exces de greutate, lipsa de activitate fizica, simptome legate de probleme cardiovasculare, probleme legate de pozitia corpului, sistem musculoscheletal slabit, osteoartrita, osteoporoza, lipsa de energie. chiar depresie usoara.
Eu practic de 2 ani! sunt mai mult decat incantata! acest spor NU afecteaza cresterea, ba dimpotriva, te ajuta sa te dezvolti frumos, sanatos si armonios!

1 răspuns:
| Sahashi a răspuns:

Hmm incearca :basketball, handball, gimnastica.sau exista undeva pe youtube niste video-uri cu exercitii ce constau in cresterea in inaltime dar nu stiu daca is 100% adevarate. dar din moment ce nu ai ce pierde.*eventual o accidentare dintr-o neatentie sau nu te ai incalzit corespunzator*