anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi explicati si mie aceste 2 perioade :
1. Crestere musculara. ( cred ca asa se numeste ) laughing
2. Definire.

Stiu ca in prima perioada pe langa proteine bagi si carbohidrati, si faci cu greutati mari care iti permit 6-8 repetarithinking ..sa cresti in masa ( sa cresti si in kg )
Iar in a 2-a perioada, ce este diferit, doar ca fugi pe banda ( cardio ) la inceputul antrenamentului si la sfarsit?waiting

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Cardio trebuie facut si in perioada de masa, dar nu atat de mult cat in perioada de definire.

In perioada de definire trebuie sa mai scazi din calorii. Deci mai scazi din carbohidrati dar pastrezi ridicata cantitatea de proteine. Si cardio cat cuprinde. Antrenamentul cu greutati ramane la fel. Eventual poti sa mai reduci putin din intensitatea si frecventa antrenamentelor cu greutati in favoarea antrenamentelor cardio.

2 răspunsuri:
| Dkgray a răspuns:

In primul rand tu nu stapanesti principiile de baza ale acestui sport, respectiv nu intelegi cum functioneaza corpul omenesc.

Iti recomand sa incepi sa te documentezi singur, sa cauti si vei vedea ca dupa o anumita perioada de informare iti vei raspunde singur multor intrebari. Ia urmatorul site, citeste articolele si forumul, unde ai jurnalele multor persoane cu o multime de informatii:
http://www.getfit.ro/

Răspuns utilizator avertizat