| AdrianaBacescu a întrebat:

Au ramas o saptamana,sambata viitoare va fi finala UCL,ce parere de cele doua echipe, dar de jucatorii si de antenorii

5 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Cred ca experienta Realului in meciurile mari isi va spune cuvantul. Putini dintre jucatorii lu Atletico au mai jucat meciuri atat de importatne si cred ca presiunea finalei ii va coplesi.
De partea cealalta, Real are multi jucatori in echipa care in trecut au castigat acest trofeu sau au ajuns foarte sus.
Antrenorii, ce pot sa spun. Diego Simeone a avut un sezon fantastic, a demonstrat in multe randuri ca este un antrenor bun si ca are un viitor. Dar, ca si in cazul jucatorilor, Simeone are un fata un alt experimentat al acestor meciuri, in persoana lui Carlo Ancelotti care este dublu castigator al acestui trofeu atat ca antrenor, cat si ca jucator.

Tind astfel sa cred ca Real se va impune destul de usor in finala. 3-0 sau 3-1, zic eu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau să câștige Atletico Madrid, e o performanță incredibilă dacă reușesc asta. Au jucat foarte bine în ultimele meciuri, mai ales cu Barcelona!

| villa18 a răspuns:

Atletico Madrid si Real sunt doua echipe asemanatoare care joaca mult pe contraatac dar totusi eu mizez pe experienta realului si pe valoarea intregului lot de jucatori cat si a antrenorui Anceloti

| villa18 a răspuns:

Atletico Madrid si Real sunt doua echipe asemanatoare care joaca mult pe contraatac dar totusi eu mizez pe experienta realului si pe valoarea intregului lot de jucatori cat si a antrenorui Anceloti funda?

| Vladut2500 a răspuns:

Eu nu va inteleg pe astea care va place Atletico thinking Ce iti poate place la o echipa care sta in poarta 85 din 90 de minute, prinde un contra-atac si da gol oh go onj nu poti compara Atletico Madrid cu Real Madrid din niciun punct de vedere
Exemplu: Istorie, Performante, Jucatori etc... Alt exemplu : Daca spun Gareth Bale si Cristiano Ronaldo spun toata echipa lui Atletico ( ca bani ) poate si mai mult.

Pun pariu ca se va termina cel putin 3 -4 -0.