| lolista a întrebat:

Buna!
Acum in urma cu aproape 4 luni(pe 1 aprilie) am inceput sa fac sport destul de exagerat si sa mănânc destul de puțin, astfel incat dupa 2 luni in care am slabit doar 3 kg, care m au bucurat foarte mult, am inceput sa am probleme; alegeam, nu ma mai puteam ridica nici macar din pat.Am început să mai mănânc si dulciuri, care, m au făcut sa ma simt din nou energică. Acum vine problema.In urmatoarele 2 luni, nu am mai slăbit deloc, ba chiar am mai pus în plus..Nu am mai avut aceleași restricții, dar e frustrant gândul că nu mai stiu ce sa mai fac pentru a slabi inca 3 kg...fac in continaure sport (de obicei antrenamente HIIT si cateva exercitii pentru abdomen/picioare).Am pus masa musculara în zona picioarelor, însă mi se pare ca asta le face sa para si mai groase. nu stiu ce sa mai fac, voi ati trecut prin asta? Dacă da, aveti sfaturi?

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Incearca sa fii in deficit caloric si, foarte important, introdu ceaiul verde in alimentatia ta. Cel matcha ar fi o varianta si mai buna. Pe mine m-a ajutat foarte mult.

| aXy99 a răspuns:

Ce mannaci intr-o zi? Trebuie sa fii in deficit caloric. Poate ai fost low carbs prea multe zile si de asta te simteai rau...sau mancai prea putin, desi nu cred daca zici ca ai slabit doar 3 kg in 2 luni (in care puteai slabi lejer 8 kg). Incearca sa mananci sanatos, multe verdeturi, legume, fructe (dar nu exagerat), carne slaba, oua, lapte, branza (moderat), cereale etc. Daca nu consumi fast-food, mancaruri prajite in ulei si dulciuri ar trebui sa slabesti. Ai putea sa iti iei un cantar de bucatarie si sa iti cantaresti mancarea. Asa vei vedea exact cate kcal mananci intr-o zi. La sala nu te feri de exercitiile cu greutati. Daca lucrezi acasa, da tot ce poti, mai fa putin jogging, mai da cateva sprinturi, trebuie sa slabesti, nu e greu. Dificil este sa te mentii.

| lolista explică (pentru aXy99):

Aveam cam 55 de kg, ajunsesem la 50, acum am 53, probabil si de la masa musculara. Dacă slăbesc 8 kg, eram cred ca deja prea slabă..Imi calculez caloriile zilnic, mănânc maxim 1500 pe zi.Cred ca o sa apelez la un nutritionist, m-am săturat să nu mai vad niciun rezultat

| aXy99 a răspuns (pentru lolista):

Ar trebui sa slabesti cu 1500 kcal si cu sport. Faci exercitii de masa musculara? Genuflexiuni, indreptari etc?

| Ionut58282856 a răspuns:

Spune kg, inaltime, varsta si ito raspund, asta e cel mai important