| Elena1609 a întrebat:

Buna,am 1.50cm si 53 kg as vrea sa ajung la 40 de kg si as vrea sa incep printr-un post cu apa. Mai intai incep cu 3 zile apoi cu maxim 7, eu am mai avut perioade in trecut cand nu manancam nimic timp de 3 zile deoarece eram foarte stresata si nu ma simteam rau dar as vrea sa stiu daca in cele 7 zile de post pot slabi 5 kg. Am vazut pe net ca atata este normal sa slabesti, ati mai tinut si voi post cu apa? Dupa 7 zile de post inchei pe luna aceasta si tin deficit si o sa mai tin la sfaristul lunii mai.Dar as vrea sa stiu daca chiar slabesti, mi-am cumparat si cantar pentru a ma cantari dupa post si sa stiu si cate kg am in acest moment deoarece m-am mai ingrasat de anul trecut pana acum 10 kg si ma cam deranjeaza si pana la vara vreau sa ajung macar la 45 de kg si mai slabesc pe parcurs.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU!
Un copilas in crestere nu are voie sa nu manace nimic, fiindca poate lesina si ajunge in spitalul de urgenta.
Pune mana si fa sport si evita sa mai mananci dulciuri, sucuri si paine, vazand practic cum se topesc 2-3 kg pe luna.

| KovacsB a răspuns:

Ok,tu tine 3 zile post si posteaza dupa aceea.

| SkandallKamataru a răspuns:

Vai de mama voastra... cand am spus ca educatia nutritiva in scoli e mai importanta decat orice alta materie, au zis toti sclavii ca nu e necesara, eh asta face lipsa nutritiei... vin persoane cu astfel de intrebari si de idei si e de plans sincer, pentru ca daca-ti dau acum un plan simplu eficient si sanatos pe care sa-l urmezi, nu o sa-l urmezi si o sa faci tot ce te taie pe tine capul.
Dar cu toate astea, pentru ca sunt baiat de treaba, o sa-ti spun ca scopul unei diete de slabit e sa pastrezi masa musculara si sa dai jos decat grasimea, ca asta iti da tie forma, masa musculara, pentru asta ai nevoie de sala si de un deficit caloric de maxim 500kcal pe zi, dar probabil ca nu stii nici ce-s alea calorii si practic imi bat gura degeaba.
Dietele la care te gandesti tu nu sunt sanatoase si iti afecteaza hormonii si metabolismul. Kilogramele pe care le ai dupa cum ai spus si tu le-ai pus de anul trecut pana acum, asadar cum dracu sa dai jos 13kg in 2 luni? Slabitul si ingrasatul se fac in timp, nu intr-o luna 2-3 pentru ca e stupid.

| Xena20 a răspuns:

De ce vrei sa ajungi la 40 de kg? Vrei sa fii un schelet? Vrei sa fii subdezvoltata? Vrei sa te îmbolnăvești? Stai liniștită, ai greutate normala! Mănâncă normal și fa sport!