anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 16 ani,, sunt fata, si as vrea si eu sa imi spuneti niste exercitii pe care le pot face zilnic acasa. Vreau sa imi tonific musculatura picioarelor, abdomenului si pieptului. Am si un inceput de scolioza asa ca as dori ceva care sa imi faca bine si la coloana. Multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| AnyAnA99 a răspuns:

Poti face abdomene in serii mai intai cate 10 apoi 20...mai poti face exercitii de ridicare a halterelor, iti poti lua un bat mai gros pe care sa-l ridici deasupra capului in timp ce stai lipita cu spatele de zid sau pe o minge de fitnes stai pe burta si iti intinzi mainile in fata.
Funda? happy big grin :*

| SweetyღGirl a răspuns:

Pentru musculatura picioarelor: stai cu spatele lipit de perete si cu picioaree in unghi de 90 grade.e dureros dar facand zilnic iti intareste gambele.

| FloricelePeCâmpii a răspuns:

Dacă vrei să ai picioare într-o formă de invidiat trebuie să le masezi odată pe săptămână în timpul duşului, cu o perie de corp, cu mişcări de jos în sus. Ajuţi astfel circulaţia sanguină şi previi apariţia nedoritei celulite.

EXERCIŢII PENTRU ABDOMEN!
Lasă-te pe spate, cu picioarele strânse, abdomenul încordat şi mişcă-ţi picioarele în lateral descriind mişcări lente. Ţinele deasupra podelei timp de 10 sec., iar apoi revino în poziţia iniţială. Fă acest exerciţiu de cel puţin 5 ori.

Pentru coloana vertebrală.
Dacă ai avut un început de săptămână obositor care ţi-a provocat dureri de spate încearcă exerciţiul "Poziţia pisicii". Aceasta te ajută şă te relaxezi. Aşeazăte precum o mâţă în patru labe şi, apoi tot ca pisicile, încovoieşte-ţi spatele şi revino încet la poziţia iniţială.
sper că te-am ajutat. Funda?