| mamasita00 a întrebat:

Am nevoie de un mic ajutor. Pana acum cateva luni faceam sala, dar acum nu imi mai permite timpul si am inceput sa ma ingras. Asa ca as vrea niste idei de exercitii pe care sa le pot face acasa pentru a ma intretine. Nu vreau sa slabesc, vreau doar sa ma mai tonific. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| deathy a răspuns:

Buna.Ai inceput sa te ingrasi, deoarece mananci mai multe calorii decat cate arzi.Pentru a te opri din a lua in greutate poti incepe sa faci acasa urmatoarele : genoflexiuni(5 serii a cate 10 in prima saptamana iar la sfarsitul acesteia maresti ), alergare pe loc, sarituri pe o bancuta sau pe un scaunel mai lat, si exercitiile acelea cu care "ne omora profu de sport in generala". Sper ca ti-am fost de ajutor.

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei sa alergi cel putin jumatate de ora pe zi dimineata sa faci miscare ceva abdomene in afara de flotari findca esti dom"soara! Si sa mananci cu mai putina paine si mai putin, mai sanatos! Succes si spor la slabit. Sa nu uiti sa dai fundawinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti "gay" sau fetita de vrei funda?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ea este fata gayule si nu vreau funda doar am zis fetito!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Tie nu iti dau ignore dar daca iti mai bati joc de mine iti dau

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu imi bat joc de tine doar ca mi se pare penibil ca un baiat sa ceara funda, e explicabil din cauza ca ai 8 ani, dar e bine sa inveti de pe acum sa te porti mai "barbateste"

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Am 12 ani si am scris 8 ani ca sa il enervez pe ila. Nu am cerut funda ci doar i-am amintit findca nu a scris ca da funda. Imi pare rausadsadsad

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma, voi sunteti tampiti? Din moment ce pui o intrebare si primesti un raspuns multumitor, nu se subintelege ca dai funda? Mai trebuie sa precizeze ca o da? Tie si altor cersetori ca tine v-as smulge cu clestele pielea de vii. Inclusiv celor ce sustin ''vai, dar nu am cersit funda, doar te-am rugat sa o dai/ti-am amintit''. De unde stii ca cea care a pus intrebarea a uitat de funda? Si nici nu stii sa te exprimi. Crezi ca ma doare daca imi dai ignore? Da-mi. Doar imi provoci greata. Crezi ca prin replicile tale reusesti sa ne enervezi/oftici? Nu esti in stare. Esti sub nivelul nostru. Cu mult.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate tu esti tampit. Poate ea nu stia ca se poate da funda na! Esti cersetor si te-as arde de viu si te-as fierbe in smoala numai tie! Nu trebuie sa uite dar se poate. Imi vine sa vomirt cand te vad si esti mai vaisamar decat poti si decat mine hai ma serios is peste nivelul cersetoriilor cu 11111111111100000000000000000000000000000000de ori. Nici macar nu esti user al aanului sau expert vaisamar uitate ba la profilul meu sa vezi cam cum is si miine is pe rank 100 iti zic nu mai trebuie sa ne certam findca suntem colegi de acord? Nu o sa mai cer funda sa zicem ca am cerut-o vrei pace?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce faci?laughinglaughinglaughing Mo sugy in stil mare? Esti cersetor? SI nenorocit? Ba te faci singur tampitel hai ma pa si nu am cerut funda ci doar ia-m zis findca nu a scris ca o da si te-am ajutat si pe tine ba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 8 aaaannnnniiiiiiii si tian dat icnore bla bla bla bla uratule fraierica si --- nu vezi ca nu sti sa ti gitara i mina pa ba pa aba ceau bau tonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetongue Ignore e veata taaaaaaaaaaa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta te-am scos de la ignore si acolo am scris sa te enervez. Scuze daca am dat impresia ca cer funda. Prieteni?

| TeoPT a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot să știu și eu de ce jignești în stânga și în dreapta pe toată lumea, ca un mucos de 5 ani?

O singură chestie îți zic: TPU nu e un joc cu funde. Dacă cineva nu precizează că dă fundă înseamnă că nu îi pasă de funde, ceea ce ar trebui să facă fiecare utilizator de pe site-ul ăsta. Nu e nevoie de tine să reamintești nimic, ok?

Mă doare pe mine în p*** de ignore-ul tău, tu ar trebui să bagi la cap ce îți zic eu, singura influență pe care o are ignore-ul este asupra ta. Și eu știu să cânt la chitară mai bine decât știi tu să scrii, bă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TeoPT):

Ok gata chiar azi una numi-a dat funda si am felicitat-o pe aia care a dat funda si care a primit-o nu-i bine?

| TeoPT a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai, să zicem, pace. Dar așa, un sfat pentru viitor, ajută lumea de aici fără să te uiți nici la funde, nici la cine le dă, nici la cine le primește. Nu înseamnă nimic. Și caută-ți defectele prin critici, nu întoarce vorbe fără sens înapoi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TeoPT):

Ok multumesc pentru sfa vrei sa zici cine ma cristica ma ajuta? Imi accepti cererea de prietenie?

| TeoPT a răspuns (pentru anonim_4396):

Într-un fel, ok, recunosc, puteam să fiu mai puțin dur. Dar sunt o groază de oameni care cer funde pe-aici, și îmi cam sare țandăra pentru că nu au nici un motiv să facă asta. O accept, dar trimite-o laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru TeoPT):

Multumesc foarte mult ca ai fost asa de bun.happyAltii ma injurau de imi cadeau urechile!

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Ai putea alerga sa spunem 20 de minute+ pe zi si poti face abdomene, flotari, genoflexiuni si extensi.

| Deliric95115 a răspuns:

250 abdomene pe zi. incepi cu 25, faci pauza 30 sec. mai faci 30 tot asa

eu am dat 5 kg intr-o saptamana.'
am fost grasuuuut sad

| Cosmin86 a răspuns (pentru Deliric95115):

5 kg intr-o saptamana doar cu abdomene? rolling on the floor
hai mah, maturizeaza-te