| Deea35953 a întrebat:

Ce inseamna cota 2.00 la pariuri sportive? Multumescbig grin

Răspuns Câştigător
| 4everFriend a răspuns:

Buna! Cota 2.00 inseamna ca ti se inmulteste suma cu 2. Adica, daca tu pui 10 lei, pe o cota de 2, castigi 20 lei. Daca pui mai multe meciuri, cotele se inmultesc intre ele. Succes!

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Valoarea cu care este cotata o anumita echipa intr-un anumit meci, la un moment dat. Pe biletul jucat fiecare meci, intalnire, este notat 1 X 2 si viecare are cate o valoare in functie de echipa pe care pariezi ca va castiga sau va fi meci egal X Cotele alese se inmultesc intre ele si da o cota finala care se inmulteste cu suma jucata. Daca ai pariat corect poti castiga sume frumisele in functie de suma pariata.

| anonimguy3 a răspuns:

Pai depinde, cu cat cota e mai mare cu atat echipa (sau sportivul depinde sportul) are sanse mai slabe de a castiga.

EX: sa zicem ca pariezi pe un meci gen Steaua-Dinamo Kiev si Steaua are cota de 2 iar Dinamo K de 1 si cv mai mica ca Steaua, inseamna ca Diname e mai bine cotata la casele de pariuri si din punctul lor de vedere are sanse mai mare de castig.

Deasemnea cu cat cota e mai mare cu atat castigul e mai mare, sa zicem ca o echipa slaba cu cota 7 castiga un meci cu o echipa de cota de 1 sau 2, castigul daca ai pariat pe echipa cu cota de 7 este enorm.

| zerro17 a răspuns:

Cum a zis si colegul de sus ^.
Si as mai dauga e cifra cu care se inmulteste suma pariata. Pui 3 lei. Ai cota 2. Iei 6. Si cand ai mai multe meciuri se aduna cotele si se inmulteste cu suma pariata+ bonusuri daca sunt.
Sa joci responsabil! happy

Întrebări similare