| Stella17 a întrebat:

Buna cine imi explica si mie cum pot invata sa merg in maini.

FUNDAAA, cel mai explicit raspuns!

Răspuns Câştigător
| MD0 a răspuns:

Buna :*
Nu ai cum sa mergi in maini daca nu ai forta in maini. Incearca sa prinzi forta in ele cu sau fara acces la sala. Eu fac foarte mult sport fara sa merg la sala asa ca iti dau un pont pentru a prinde forta in maini :
- umple 2 sticle cu apa si ridica-le in timp ce faci genoflexiuni sau pandari, poti incepe cu sticle de 1 kg, dupa un timp cu sticle de 2, 5 kg ^_^
Dupa ce simti ca ridici sticlele de 2, 5 kg cu usurinta poti incerca sa stai in maini, cu siguranta vei reusi.
Sper ca te-am ajutat, te pup, pa pa :*

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să te ajute un antrenor de sport.
Pa, pa.

| alexs99 a răspuns:

Pentru a putea merge in maini trebuie sa faci forta in brate, sa te pui in maini si sa incerci sa-ti mentii echilibrul, apoi incearca sa mergi.

| Ibrahimovic a răspuns:

In primul rand se spune "sa stai pe maini" si ai nevioie de forta in brate si de echilibru!

| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Trebuie sa ai echilibru bun si putere in maini, apoi mult exercitiu. pentru inceput poti sta in maini langa un perete pentru a te obisnui, poti merge in paini si cineva sa te tina de picioare, incepi asa usor, exersezi, si in timp reusesti daca esti seios. BAFTA!

| dyk3yy a răspuns:

1-Gaseste un loc spatios pentru a efectua acest exercitiu. Exemple ar putea fi pe iarba, pe plaja sau intr-o sala de gimnastica.
2-Intinde-te inainte sa te apuci de exercitiu. Roteste-ti incheieturile, gleznele si gatul.
3-Stai drept si ridica-ti mainile deasupra capului.
4-Pentru a incepe, trebuie sa faci un pas mare in fata cu un picior la alegere. Pasul ar trebui sa fie cat mai mare posibil, in limitele in care te simti comfortabil.
5-Incepe sa te apleci in fata in timp ce iti mentii pozitia corpului dreapta. Lasa-ti corpul sa urmeze piciorul cu care faci pasul in fata.
6-Mentine-ti bratele perfect drepte atunci cand atingi solul cu ele. Mentine-ti umerii si coatele incordate pentru a nu te accidenta.
7-Atunci cand greutatea ta este sustinuta doar de maini, incearca sa mentii acea greutate la baza degetelor. Acest lucru iti permite sa ai control bun asupra corpului. Poate va trebui sa incerci de cateva ori sa stai in maini pana ajungi sa iti gasesti o pozitie de ehcilibru.
8-Indreapta-te complet. Dupa ce ajungi sa iti gasesti ehcilibrul atunci cand stai in maini, indreapta-ti corpul de tot.