anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa slabesc? Dati'mi sfaturi,diete alimentare,de durata, nu neaparat rapide. Vreau sa slabesc pana la banchetul de clasa a VIII-a cel mult 10 kg.Se poate? Ce alimente trebuie si ce alimente nu trebuie sa mananc?

7 răspunsuri:
| ElenaLove20 a răspuns:

Mananca salate de fructe, paine neagra, nu manca carne sau orce altceva ingrasa, nu manca paine alba, multi carbohidrati

| Adry05 a răspuns:

Buna!
In primul rand, apuca-te de sport. Poti sa te apuci serios de unul, sau te poti rezuma la cateva exercitii. De exemplu, poti merge o data/ de doua ori pe zi sa alergi, + exercitii ca abdomene, genoflexiuni etc. pe acasa. Ca alimentatie, ai grija sa bei 2 l de apa pe zi, sa mananci multe fructe si legume proaspete, incearca sa inlocuiesti painea alba cu cea neagra, renunta la mancare de tip fast-food, dulciuri; si daca se poate inlocuieste cat de des posibil mancarurile prajite in ulei cu mancaruri. mai dietetice. De exemplu, inlocuieste cartofii prajiti cu piureul sau cartofii nature.
Succes!

| IonelaMV a răspuns:

Da,se poate sa slabesti, ex: in 3 luni poti slabi 10-15 kg.Cel mai imporatnt este sa faci sport regulat,ex: o ora pe zi, sa nu mananci exagerat de mult(fara dulciuri:ciocolata, cipsuri si alte porcari ). Mananca fructe(in loc de dulciuri).Nu manca pizza, cartofi prajiti, pilaf.Ca mancare poti manca:Ciorba(ex de rosii), piept de pui fiert...etc.Trebuie sa iti alegi orele daca spre ex alegi sa slabesti de azi.Mananca intre orele:12 ziua, apoi mananca pe la 16:00 un fruct, apoi la ora 18:00 mancare usoara de seara (in fiecare zi la aceleasi ore). ATENTIE:Nu te infometa.

| M2DR a răspuns:

Flotari,abdomene,echere mananci putin si pe la 6 seara fara dulciuri

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu câți ani ai?
Ești prea mică pentru "diete"!
Trebuie să eviți foarte mult grăsimile, alimentele procesate mecanic (mezeluri, conserve), dulciurile, pastele făinoase, etc.
http://calorii.oneden.com/, alege alimentele sărace în calorii dar care să asigure minimul de nutrienți pentru buna funcționare a organimsului, ceaiul depurativ te va ajuta și el.
Trebuie să înveți să mănânci, nu poți toată viața să ții "diete", vei face cunoștință cu efectul yoyo (slab-gras-slab-gras) în caz contrar.
Poți face orice fel de mișcare fizică zilnică pentru arderea calorii și tonifică masa musculară.
Succes!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Legiuitoarea,am 15 ani si sunt baiat happy.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună.
Bine, domnișorule, am reținut.
Pa, pa.