| Dayiii96 a întrebat:

Buna dragilor, am 18 ani, 1.61 si 52.6 kg... vreau sa slăbesc vreo 3 kg mai rapid si de aceea am sa apelez la voi. In primul rând,nu vreau sa mai vad răspunsuri despre sănătate si chestii de-astea pt ca ma enervează răspunsurile de genul acesta,deoarece eu nu am intrebat cat de sănătoasă e sau nu. Deci,am gasit pe net o dieta prin care toata ziua mănânci doar portocale,plus apa. Eu fac zilnic abdomene(am burta asta fiind motivul meu pt care vreau sa slăbesc), minim 100 si in jur de 50 de genoflexiuni...cat pot slabi in 3 zile mâncând doar portocale? Pe net zice ca dai cate 1 kg/zi,dar vroiam sa mai aud ceva păreri. Cine ma convinge si are dreptate,primeste, desigur FUNDA! Multumesc kiss!

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Nu ai nevoie de diete, ci de un stil de viata sanatos.
De obicei dietele strica organismul deoarece il priveaza de toti nutrietii de care are nevoie zilnic pentru a se dezvolta corect, si il dai si peste cap, are impresia cand tu o dieta ca tu nu ai ce manca, si el acumuleaza grasimi cand cand o sa manaci un pic mai mult, si de aici acumulezi dublu kg dupa slabire.
Eu te-as saftui sa slabesti sanatos, cu o alimentatie echilibrata si cu cele 3 mese pe zi care sunt sfinte, daca sari peste mese, te ingrasi deoarece organismul are tendinta sa cera mult mai mult dupa o perioada de infometare.
Incerca sa mananci sanatos. Sa ai cele 3 mese, cea de dimineata sa fie cea mai bogata caloric si cea mai diversificata ( paine, oua, branza, ceai, lapte, orez, fructe), cea de pranz ceva mai usora ( supa, ciorba, gratar *din legume, vita, pui, peste, curcan*, linte, fasole), iar seara, o salata in principiu, si cina sa fie pana pe la 19).
Intre mese principale poti sa iei si gustrari ( doar dupa cea de dimineata si dupa amiaza), constand in fructe.
Masele sa nu inclda prajeli, prea multe paste, sau dulciuri.
Si sa bei cel putin 2 l de lichide ( de prefera apa, nu suc, daca doresti sucuri, iti faci freshuri de fructe acasa, neindulcite). Si mult sport, alergat, mers pe bicicleta, sarit coarda, aerobic.

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Las-o draq de sanatate, cine are nevoie de asa ceva? Pai fa macar 500 de abdomene zilnic, vreo 200 de genuflexiuni, si de mincat... apa si-atit. Da-le naibii de portocale, ca ingrasa.

| K0sti a răspuns:

Si dupa asta fii pregatit sa suni la 112! O sa vina aia sa gaseasca o mumie mirosind a portocale!
Ai vazut tu pe net... extraordinar! Si ce ai mai vazut?

| Syndre a răspuns:

Abdomenul plat se obține printr-o dietă bine pusă la punct, plus sport.
portocalele = carbohidrați. Carbohidrații și abdomenul plat nu se împacă, încearcă să mânânci hipocaloric -dacă vrei să slăbești- și redu din carbohidrați. Doi la mână, abdomenele sunt niște exerciții cam nefolositoare; genoflixiunele sunt bune, dar fără să adaugi greutăți nici cu ele nu ajungi vreo undeva. Mergi mai degrabă pe cardio, ieși afară și aleargă. Mult succes!