| Adrian_Mesaros_1983 a întrebat:

Buna,fac sala de 5 luni fara sa iau nici un supliment si as vrea sa iau cel puțin odata, m-am documentat puțin si am vazut ca pentru greutatea mea 60 de kg cel mai potrivit ar fi Serious MASS..problema mea este ca eu pot merge la sala doar seara pe la 10 jumate 11 ar fi indicat sa o cumpăr si daca as cumpara-o cum sa o iau? Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| vararualin a răspuns:

Parerea mea este. sa iei un gainer cum ar fi pro gainer de la pro nutrition combinat cu aminoacizi bcca,. si eu am fost ca si tine. tot 60 kg aveam. inainte sa ma apuc de sala. acum am 78 kg. si daca totusi vrei sa te faci mai mare pe langa astea doua suplimente ia si creatina monohidrata. is garantez ca nu afecteaza nu nimic. nu daca bei apa suficenta si o alimentatie corecta. cat de cat nu trebuie neaparat sa manaci in fie care zi carne.

| Milmoii a răspuns:

E bine sa iti faci un shake si sa il bei candva in jurul antrenamentului, unii spun ca e bine inainte, altii dupa, altii in timpul antrenamentului, eu iti sugerez sa il iei dupa antrenament, sau chiar si in timp ce te antrenezi. happy