| Scarlat_Delia_ a întrebat:

Buna lume, as vrea sa ma apuc de sala pentru a slabi și sa am și o masa musculară mai mare pana la majorat(luna Septembrie anul acesta) și as vrea sa știu dacă creatina ma pot ajuta sa slăbesc, știu ca ma poate ajuta la masa musculară dar nu știu dacă ma poate ajuta sa slăbesc.

Răspuns Câştigător
| 6Radu5 a răspuns:

Sa slabesti e usor dar pentru muschi ai nevoie de timp. Poti sa bagi creatina monohidratata(cea mai buna)si poti sa mai bagi ashwagandha(care o sa te ajute)atata tot ca din ce am inteles te cam face sa nu mai ai sentimente.Creatina este cea mai sigura alegere deoarece este cel mai studiat supliment(nu prea sunt efecte adverse), de alergat daca te apuci mare grija ce faci ca e posibil sa-ti pierzi masa musculara.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sportul si mancatul mai putin AJUTA la slabit.
Creatina este produsa in mod naturald e corpul tau, ca atare nu ai nevoie de suplimente cu creatina fiindca iti pot deregla hormonal tot corpul si atunci te imbolnavesti.

Depinde cate kg ai acum si cand este majoratul acela, cu sport intens facut zilnic si calorii stricte la masa, poti slabi cam 5-6kg pe luna.

| Cosmin86 a răspuns:

Nu poti sa slabesti si sa-ti maresti masa musculara in acelasi timp... cand slabeesti trebuie sa fii in DEFICIT caloric, iar cand pui masa musculara trebuie sa fii in SURPLUS caloric.

Cand slabesti chiar pierzi din masa musculara, de-asta se recomanda sa consumi multe proteine cand slabesti, ca sa pierzi cat mai putina masa.

| DonEnnioSalieri a răspuns:

La slabit te poate ajuta carnitina, ceaiul verde si cel mai important rabdarea si deficitul.
pana in septembrie nu te astepta la rezultate foarte wow, procesul e unul lung si continuu