anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna prieteni TPU, nu stiu sa slabesc. vreti sa ma ajutati? VA rog.

14 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Buna!

Sunt o serie de factori care trebuie sa ii iei in considerare, inainte de a face ceva pentru a slabi.
In primul rand curele drastice nu te vor ajuta. Greseala numarul unu pe care o fac multi. Ai nevoie de o alimentatie sanatosa lipsita de grasimi si cat mai echilibrata. Alt lucru, abdomenele nu slabesc, ele fortifica muschii abdominali (ti sculpteaza); rezultatele s-ar putea sa intarzie, dar nu-ti fa griji, cu timpul vei avea rezultatele dorite, nu poti slabi de azi pe maine si cu asta ajung la alta greseala des facuta, sport imbracat gros. Elimini apa nu elimini kg, deci vei fi la fel dupa antrenament, nu schimbata.

Cel mai bine pentru slabit, este sport aerob. Adica tot ceea ce presupune ardere intensa. Alergarea, sartiul corzii, practicarea unui sport (basket, fotbal, handbal, tenis etc.), stretching sau fitness la sala sunt tipuri de exercitii aerobe.
Tine cont ca daca lucrezi toata ziua prin casa, nu rezolvi nimic chiar daca te simti obosita.
Mese dese, voluminoase, dar slab cantitav (caloric). Legume, mai putine fructe (sunt bogate in carbohidrati simpli), ceva carne slaba (peste, pui, vita) si cu timpul te vei obisnui si cu regimul "sarac". Poti sa iei niste vitamine si minerale, ca supliment. Ele nu ingrasa contrar parerilor ce s-au format in ultima vreme. Daca ar fi asa nu ar mai exista oameni slabi.

Deci iti trebuie sa te antrenezi (program care din pacate trebuie sa ti-l faci tu si sa il modifici pe parcurs ce devii mai capabila sa lucrezi), o dieta care ti-o permite buzunarul si odina. Fereste-te pe cat posibil de stres si renunta (daca consumi) la tigari, bautura, droguri sau alte lucruri nocive.

Altceva mai citeste pe site-ul acesta: http://www.getfit.ro/alimentatie.

Multa bafta!

| DaNNN a răspuns:

Ai putea incerca sa faci mai mult sport. Fa-ti un program pentru alergat, mers pe bicicleta. In principiu, stai mai mult timp afara.
Si foarte important, renunta la grasimi, prajeli etc.

Sper ca te-am ajutat.

| georgelu a răspuns:

Buna! iti pot da eu sfaturi fac hochei de 6 ani pai v-a necesita efort ca sa o dai in cel putin 2-3 luni pentru asta v-a trebui sa iesi oriunde la alergat zilnic si sa ti o dieta foarte simpla. in prmul rand vei avea nevoie de o bluza de trening de fas o pui pe tine si alergi cu ea tinan ritmul pe ceas minim 20-30 de minute in fiecare zi asta se v-a intampla dimineata ca sa ai toata ziua libera dupa aia inainte de alergare este recomandat sa manaci o felie de paine prajita cu o felie de sunca pe ea dupa ce ai terminat de alergat si ajungi acasa e bine sa ai Corn Flakes(fulgi de porumb) de recomandat sa fie simpli fara nimic si ii mananci cu o friptura la gratar preferabil un piept de pui dar numai la gratar sau fiert sau copt eventual cu o salata sau legume fierte ca garnitura (fulgii de porumb sunt in loc de paine...painea de orice fel se exclude din start) seara de preferat sa mananci o salata de legume(rosii, castraveti, ardei gras eventual poti adauga pentru gus feliute de sunca fara grasime) cu un iaurt sau SANA. Fa asta si vei vedea rezultate sigur e cea mai rapida cale si trebuie putina vointa!

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Este foarte simplu sa slabesti.
Trebuie sa mananci mese echilibrate, in cantitati mici.Nu trebuie sa mananci carne de porc sau orice alta carne care contine grasimi.
De recomandat este carnea de pui/peste.
Apoi incearca sa consumi cat mai multe fructe si legume.
Bea 2 litri de apa pe zi.Nu bea cola, cafea sau alte bauturi carbogazoase.
Apoi incearca sa iei mesele cam aproximativ la aceeasi ora.Si incearca sa dormi noaptea cam cate 10 ore minim 8.
Incearca sa faci jogging. Daca ai un caine, foarte bine! Iti poate tine companie cand faci jogging, asa va fi si el fericit.

| Skylerx a răspuns:

Dacă vrei să slăbești ar trebui să mănânci sănătos. Cea mai mare greșeală a ''grașilor'' este să consume multe dulciuri. Dulciurile, te fac să te îngrași (conțin multe E-uri) și pe lângă faptul că îți strică dinții, nimeni nu poate renunța la ele. Din ce mănânci mai multe, mai multe ai vrea. Nu știu care este explicația, dar așa este. La fel: orice fel de pâine îngrașă. Asta nu înseamnă că nu mai trebuie să mănânci deloc pâine. Deopotrivă, trebuie să mănânci pâine, dar în porții mai mici. Cam 1-2 felii de pâine dimineața (dacă ești copil) și după-amiaza și seara cam 2-3 felii de pâine. Eu nu sunt așa grasuță, dar nu așa slabă. Deci perfectă.

| liladyna a răspuns:

Uite un link:http://www.eva.ro/......-3052.html
e sigura si testata de multi altii inaintea ta!

| LeerieVonTeese a răspuns:

Buna. Sunt modela,si uite cum am slabit eu. Inainte eram destul de grasuta, dar modellingul 'm-a pus' sa slabesc.
Mie asa mi-a zis shefa:
In primul rind, am bea 3-4 litri de apa pe zi. Dimineata poti minca cit vrei, doar ca dupa asta sa nu te culci, sa fii in miscare. Intre mese nu minca nimic.Seara dupa 6 poti doar fructe sau legume. Eu asa am slabit in 2 saptamini 5 kg happy

| mynameisseby a răspuns:

Du-te la femei dk esti baiat du-te la baieti dk esti fatahappy

| Carmen_9342 a răspuns:

Sora mea a slabit 4 kg intr-o saptamana, facand 8 ture fara oprire de alergat. [alearga in jurul stadionului local care e de marimea unei parcari de hipermarket]. Acu 1-2 luni nu facea decat 2 ture, maxim 3 fara oprire dar acum poate sa faca chiar si 10! iti recomandhappy. Nu uita sa bei muulta apa. Succes!

| vanator a răspuns:

Fa exerciti genofleziuni, abdomene mananca sanatos si nu manca multe grasimi ce pot sa zic altceva

| miku0101 a răspuns:

Sa faci multa miscare. si sa mananci multe fructe!

| xBiiaaa a răspuns:

Sa mei cu bicicleta si sa fugi si numai manaci seara

| 123456_7889 a răspuns:

Alearga cit mai mult. Funda plizz.