| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna seara si Craciun fericit! Daca va rog frumos stimati colegi ati putea sa imi explicati si mie cat trebuie sa aduni cota pentru a iti dubla banii la casa de pariuri sportive? Trebuie sa ai cota de 2.0 sau de 20.0? Chiar nu stiu cum functioneaza acest sistem si v-as ruga sa imi explicati.Astept raspunsurile voastre.Cu toata stima si respectul Craciun fericit si de un An nou fericit plin de sanatate, bucurii si impliniri sa aveti parte cu Dumnezeu aproape!

35 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Este la mintea cocosului ca o cota de 2.0 dubleaza banii, e vorba de acel multiplicator
Insa nu te baza pe asta, pariurile de orice fel sunt sisteme matematice facute sa castige organizatorii nu jucatorii in primul rand!

| StefanescuDaniel explică (pentru Simpatic):

Nu este la mintea cocosului cum te-ai exprimat tu, fiindca am citit pe internet ca scria cineva ca daca pui pe fotbal doua meciuri fiindca atata trebuie minim la cota de 2.0 faci 20 de lei la fiecare suta de lei pusa si la cota de 4. 0 faci 40 de lei, tocmai asta m-a indus in eroare si de asta am intrebat cat trebuie sa fie cota ca sa iti dublezi acea suta de lei.

| Simpatic a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Cred ca acela vorbea de un sistem de pariere ceea ce este diferit de pariul varianta simpla, in care inmultesti suma pariata cu cota!
Si eu sunt fost jucator de pariuri sportive cu ani in urma dar si jucator la cazino, nimic bun nu iese din asta!
Ma bucur ca m-am oprit cand a trebuit!
Te sfatuiesc sa faci asemeni!
Am vazut multi baieti buni pierzandu-si sufletul si tot ce aveau material cu asa ceva, dintr-o prostie, specularea lacomiei umane!
Asa se intampla cand vrei tot mai mult, sperand ca ce? ca te vei imbogati
Cei din top Forbes nu s-au imbogatit jucand la cazino!

| StefanescuDaniel explică (pentru Simpatic):

Da asa este...ai mare dreptate! Sarbatori fericite va doresc tie si familiei tale, multa sanatate si toate cele bune!

| dullcat a răspuns:

Craciun fericit! Daca vrei sa iti dublezi banii atunci alege sa-i pui deoparte, nu sa-i pierzi la jocuri de noroc. Spor si vointa.

| StefanescuDaniel explică (pentru dullcat):

Asa este, ai mare dreptate dar am zis ca daca tot am lasat-o moale cu aparatele la care ''cotizam'' sume mari de bani lunar undeva intre 1000-1500-2000 de euro cel putin, am zis ca nu ar strica sa incerc sa mai pun din cand in cand cate un bilet la casele de pariuri sportive cu 50-100-200 de ron. Si asta din cauza ca am auzit multa lume laudandu-se ca au facut treaba buna si cu 10-20 de ron...

| carevaescu a răspuns:

Încă unul care contribuie la bunăstarea caselor de pariuri.
Poate devii si dependent de jocuri de noroc si îți nenorocești viitorul. Bafta

| StefanescuDaniel explică (pentru carevaescu):

La mine domnul meu este exact invers. Am jucat inainte la jocurile de noroc fara sa fiu dependent, iar acum am zis ca daca tot am lasat-o moale cu sumele mari la aparate, sa incerc sa pun cate 50-100-200 de lei pe un bilet la pariuri sportive asa din cand in cand atata tot

| carevaescu a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Pare ca știi bine ca esti dependent.

"cotizam'' sume mari de bani lunar undeva intre 1000-1500-2000 de euro cel putin"

Acum "sa incerc sa pun cate 50-100-200 de lei pe un bilet la pariuri sportive asa din cand in cand atata tot"

Stii vorba aia... "Numai p-asta, că e cald"
¯\_(ツ)_/¯

Daca tot ai pierdut atat, ce asteptari ai?
Cand ai vazut vreo casă de pariuri să dea faliment? De ce crezi ca nu? Temă de gandit

| SkandallKamataru a răspuns (pentru carevaescu):

La jocurile de noroc joci doar pentru fun, nu ca sa faci bani, bagi doar sume pe care iti permiti sa le pierzi.
Cu pariurile, atat timp cat nu sunt aranjate, chiar poti face bani pentru o scurta perioada cel putin pentru ca pana la urma tot o sa ajungi sa pierzi niste sume daca tot continui, dar trebuie sa stii sa joci, nu dai la bambilici.

Personal din pariurile sportive, am jucat pe meciuri de box si mma ca ma pricep foarte bine, am inspectat foarte bine luptatorii, ce istoric au, cum se lupta etc, si am scos niste sume frumusele de bani fara sa fac mare lucru.

| carevaescu a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Pare că și tu, per total, ai pierdut mai mult decât ai câștigat.
Înțeleg rush-ul de dopamină și adrenalină, dar chiar atât de insistent să fii la ceva atât de irațional?

Toți ne permitem să pierdem o oarecare sumă de bani, dar cum rămâne cu moralitatea? Cu principiile? Oare nu te poți uita un pic in jur să găsești oameni nevoiași să-i ajuți cu sumele pe care ți le permiteți pierdute? Oare nimeni din cercul tău de apropiați nu s-ar bucura de un mic ajutor financiar sau măcar un cadou?

Am in familie câțiva care erau "experți" in diverse jocuri de noroc. Erau atât de încrezători și convinși... și au rămas experți până la faliment. Gândește-te mai bine la problema

| SkandallKamataru a răspuns (pentru carevaescu):

Cu bilete de 10-50-100 de lei sunt in momentul de fata pe plus cu vreo 3500 de lei.
Vrei sa iti trimit poza cu toate biletele puse, pierdute si castigate? laughing
Daca cunosti bine sportul si esti sportiv asa cum sunt eu, care am facut box si fac mma in momentul de fata, nu e mare inginerie, doar ca intr-un meci se poate intampla orice.

Eu nu vorbesc aici de pacanele sau gunoaiele alea de meciuri de fotbal, vorbesc STRICT de 2 barbati care se lupta.

"cum rămâne cu moralitatea? Cu principiile?" Ce principii? Sunt banii mei castigati muncind cinstit si ii cheltui cum doresc eu.
"Oare nu te poți uita un pic in jur să găsești oameni nevoiași "
Oamenii nevoiasi sa se duca la munca, barbatii in toata firea care stau si cersesc nu ar trebui sa le porti tu de grija sau de mila. Cei din cercul meu de prieteni nu sunt oameni nevoiasi, sunt oameni care lucreaza, ajut uneori cand pot si pe cine trebuie, dar atat, nu sunt copiii mei si nu sunt raspunzator pentru ei, daca tii asa de mult sa ii ajuti, ajuta-i tu.

| StefanescuDaniel explică (pentru SkandallKamataru):

Te salut! Da ai dreptate in mare parte, ce as putea sa zic?!? Eu lucrez ca si inginer de sunet/producator de muzica/fotograf/cameraman si am studioul meu foto-audio-video de 21 de ani aproape si am lucrat si ca infirmier in strainatate vreme de 7 ani si cateva luni in total iar acolo ma mai duc din cand in cand, sau daca am nevoie sa fac niste bani frumosi rapid pentru ca e bine platit jobul de infirmier plus ca mai iei si cate o atentie de multe ori de la pacienti. Iar eu am ajutat si oameni nevoiasi cu haine, cu mancare, cu ce am putut, nu in mod exagerat bineinteles. Tu la capitolul asta esti de aceeasi parte cu sotia mea care si la cersetori le spune cand ii aude pe strada Dati-mi si mie 1 leu dati-mi si mie 5 lei dati-mi de o paine, dati-mi sa iau un lapte la copil le spune Mai mergeti la munca in p... mea si nu stati la cersit! Iar in tinerete am facut si eu Taekwondo WTF vreme de 13 ani

| StefanescuDaniel explică (pentru carevaescu):

Da te inteleg perfect. Dar la randul meu am ajutat si eu prieteni si oameni necunoscuti la viata mea cu mancare, cu haine, cu bani. Am ajutat cu bani pana si un executor judecatoresc, bani care nu ii mai vad inapoi de vreo 5-6 luni. Iar de jocuri de noroc nu sunt disperat ca sa stii si tu. Chiar acum am lasat-o moale de tot si sper sa ajung in foarte scurta vreme sa nu mai calc deloc in sali de jocuri.

| carevaescu a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Neah, oricum nu asa se face calculul per total si oricum nu te cred.

Cert banii tai, sufletul tau. Faci ce vrei cu ele.

| StefanescuDaniel explică (pentru SkandallKamataru):

Eu am stat o perioada de 2 ani aproape in Bucuresti pe perioada pandemiei si toata ziua mergeam la un nenorocit de club care are mai multe sali de jocuri in Bucuresti. Si am bagat in vreo 3-4 luni circa 35-36 de mii de euro bani pe care i-am recuperat din bucati pana la plecare fiindca am participat la concursuri, castigam in fiecare saptamani la acele extrageri cate 5000-6000-7000 de lei inapoi cateodata si 1500-3000-4000 depinde cum pica... daca vrei sa imi arati acele bilete poti sa mi le trimiti pe danielsteinberg1984@gmail.com

| carevaescu a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Îți doresc multă baftă, ambiție și putere în a-ți îndeplini visul de a nu mai calca deloc în săli de jocuri. Faptul că ți-ai dat seama că e ceva ce trebuie sa faci înseamnă că ai o conștiință vie. Cel mai cu sens lucru pe care îl poți face in viața este să fii un om bun. Multa sănătatea îți doresc

| SkandallKamataru a răspuns (pentru carevaescu):

Nu joc de mult timp, cred ca am cam juma de an, si nu o fac constant.
Cei care sunt foarte buni luptatori si au cea mai mare sansa sa castige, au si cota foarte mica, gen 1.1, iar tu ca sa scoti 10 lei, trebuie sa bagi 100, si nu prea e rentabil pentru ca daca pierd, ai pierdut 100 lei.
De-asta spun ca pe termen scurt poti face niste bani asa daca ai putin noroc, dar degeaba castigi tu 10 meciuri cu cota sub 1.1 pe 100 lei, daca al 11-lea meci il pierzi.

| StefanescuDaniel explică (pentru carevaescu):

Case de pariuri nu am vazut sa dea faliment si nici nu stiu nimic despre acest subiect fiindca nu am umblat prin case de pariuri decat in sali de jocuri. Iar sali de jocuri am vazut sa dea faliment, sincer ti-o spun. Pana si cazinoul hotelului Continental din Timisoara a dat faliment...

| StefanescuDaniel explică (pentru SkandallKamataru):

Eu nu am de gand sa ma joc asa... Am zis ca daca e sa pun, as pune pe un bilet 50-100-150-200 ron. Sau as pune cum a pus acel barbat care a castigat 3 milioane de euro... a pus acelasi bilet de 30 de ori bilete de 20 de ron fiecare din cate am inteles, le-a castigat si s-a trezit ca a castigat 3 milioane de euro din care i-au luat 1 milion tva si taxe si a ramas cu doua

| StefanescuDaniel explică (pentru carevaescu):

Iti multumesc frumos. Asemenea iti doresc si tie. Si crede-ma ca nu vreau sa te intristez in seara asta de Craciun dar mie si logodnicei mele ne-a murit copilul anul trecut in 28 Aprilie la 4 luni jumate si de atunci am luat-o pe aratura ca sa zic asa... Bagasem la o sala de jocuri in 3-4 luni undeva la 35-36 de mii de euro in inconstienta mea de atunci. Bani pe care am avut noroc sa ii recuperez intr-un an inapoi tot de la aceeasi sala de jocuri dar din concursuri nu numai din aparate. Iar acum ma retrag si cred ca ma voi apuca sa strang bani de o casa si voi pune si deoparte tot ce voi castiga cinstit din munca ca sa plec cu logodnica mea in strainatate inapoi la munca, sa ne luam o chirie acolo din nou si sa muncim amandoi fiindca tot am aduna undeva la minim 4 mii de euro pe luna. Toate cele bune va dorim tie si familiei tale si multa sanatate! Sa va ajute Bunul Dumnezeu in tot ceea ce va doriti sa realizati!

Răspuns utilizator avertizat
| UserRo10 a răspuns:

2.0

| StefanescuDaniel explică (pentru UserRo10):

Multumesc frumos! Craciun fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boss nu face asta mulți și-au nenorocit viețile nu face prostia asta nu urma turma că-ți dai viața peste cap cu totul stai departe de rahatruile alea că-ți fura viața cu totul și sănătatea nu-i de glumit chiar nu este glumit boss cu așa ceva ferește te de rahatruile alea ca de Dracul.

| StefanescuDaniel explică (pentru anonim_4396):

Eu acum fac tocmai invers. M-am lasat de aparate, unde bagam si 1000-1500-2000 de euro minim in fiecare luna timp de nu stiu cati ani tot asa am facut, iar acum auzind mai multa lume vorbind de faptul ca poti faci treaba buna cu 10-20 de ron la casele de pariuri sportive pe bilete, am zis sa incerc sa pun si eu din cand in cand macar 50-100-200 de ron pe un bilet. Dar asta rar nu toata ziua bineinteles

| anonim_4396 a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Toți au început mai rara iar acum toți sunt mai rari lângă familiile lor. Boss ai grija ce ce faci căci ai pierdut destul și mult rău nu mai repeta și învață te minte boss căci nu asa trebuie sa fie viata ta și drumul tău. Munca cinstită nu omoară pe niimeni boss.

| StefanescuDaniel explică (pentru anonim_4396):

Muncesc cinstit...pai de unde crezi ca am bani? Sunt inginer de sunet/producator muzical/fotograf/cameraman, am propriul meu studio foto-audio-video si lucrez si in strainatate ca si infirmier cand vreau sa fac niste bani mai rapid. Si uite asa au trecutaproape 21 de ani din viata mea cu studioul si 7 ani jumate ca infirmier in strainatate

| anonim_4396 a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Bravo de uite pe unde te tărești merită? Muncești atâta frate ca să ce? Sa bagi bani în aparate? Mai bine mănâncă bătaie până rămân inconștient și paralizat da bani acolo nu Iași da.

| StefanescuDaniel explică (pentru anonim_4396):

Asa e ai dreptate. Craciun fericit si un An nou fericit sa ai si multa sanatate!

| SkandallKamataru a răspuns:

Suma de bani pe care o pui se inmulteste cu cota.
Spre ex pui 100 lei, ai cota 1.5 o sa ai 100x1.5 si ai 150 lei, iesi pe profit cu 50 lei.

Daca ai cota 3.5 scoti 350 lei, iesi pe profit cu 250.

Tu ai citit gresit, daca bagi 100 lei, ca sa scoti 20 lei pe plus, trebuie sa ai cota de 1.2.

Sa faci o cota mai mare trebuie sa adaugi mai multe meciuri si sa dai multiplu in caz ca e simplu.
Daca ai 5 meciuri cu cota 1.4, 2, 1.3 si tot asa, se aduna si la un moment dat o sa ai cota de 4-5 sau ceva de genul poate si mai mare.

| AlexisZLS a răspuns:

Cotele nu se aduna, se inmultesc, spre exemplu, daca pui doua evenimente cu cota 2, 00, cota ta totala este de 2, 00 x 2, 00 adica 4, 00..si cam atat...nu este nimic complicat si nici uimitor..si nici nu recomand pariurile sportive..practic de 13 ani (nu in sensul disperat) si nu este placut

Răspuns utilizator avertizat
| Generalgrevious031 a răspuns:

Sfatul meu este sa te lasi de pariuri, ca sunt bani aruncati pe jocuri de noroc care-ti aduc numai necazuri in viata.

Răspuns utilizator avertizat