anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.Sunt sportivă de performanță,şi de curând am început să mă antrenez cu fete mai mari ca mine(handbal).Saptamana aceasta am facut antrenamente pe stadion, si simt ca nu mai rezist. Abia pot sa ma mai misc din cauza febrei musculare si din cauza durerii abdomibale.Este foarte greu.Si dupa ce ne oboseste mult, trebuie sa ma schimb si sa fac dus ca sa ma duc la ore in 10 minute.Mereu sunt ultima,si de luni iar incep.Ce as putea face pentru a nu mai obosi atat de rapid? Am incercat tot felul de respiratii si de sfauturi de pe internet, dar nu au fost bune.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca esti intr-o echipa de performanta, atunci trebuie sa aveti si un ANTRENOR.
Antrenorul este cel care te poate indruma: ce fel de exercitii de incalzire sa faci inainte de antrenament, respectiv ce exercitii de relaxare sa faci dupa.
Fara aceste doua etape te vei obosi totdeauna, dar te expui si la multe pericole in timpul antrenamentului si dupa.

| DovleacTurbat a răspuns:

E simplu. Nu esti la nivelul lor. Pe langa o alimentatie corecta si multa odihna ai 2 variante: te intorci la nivelul tau sau continui sa duci o lupta fizica si psihica cu tine insuti pana cand organismul tau va putea face fata nivelului de antrenament al colegelor tale.

Răspuns utilizator avertizat
| Xaya a răspuns:

Exista diferite moduri de a acumula energie, daca asta vrei. Ia vitamine efervescente, fara sa mananci. Vor actiona in aprox. 15 minute pentru ca intra imediat in sange. Daca ai febra musculara cel mai bine e sa faci o pauza, daca te fortezi nu va iesi prea bine.