| paduretu8 a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu pariurile sportive. Cum comparati forma echipelor inainte sa pariati pe un meci de fotbal? Comparati forma totala dintre cele 2 echipe sau forma de acasa a echipei gazda contra forma din deplasare a echipei oaspete? Sper ca am fost destul de explicit incat sa intelegeti ce am avut de gand sa zic.

Răspuns Câştigător
| Pacquiao a răspuns:

1angrycastiga prima echipa sau face egal) sau X2(castiga a doua echipa sau se termina egal)
Eu as paria 1X happy FUNDA? big grin

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Sincer sa-ti zic, in pariuri daca ai experienta, nu mai e nevoie sa compari si sa urmaresti toate statisticile astea. Eu personal cam stiu cum sta treaba, n-am nevoie decat, rareori, de Clasament. Doar atat. Parerea mea este ca ar trebui in primul rand sa pariezi dupa cum simti. "Metoda" asta imi aduce mie personal cam 100-110 bilete pe an.

| Pacquiao a răspuns:

Compar forma totala a echipelor.Ca de exemplu poate joaca cea mai buna echipa de acasa vs cea mai buna din deplasare.Atunci compar forma totala a echipelorwinking Sper ca te-am ajutat! happy

| paduretu8 explică (pentru Pacquiao):

Dar daca joaca acasa cea mai buna echipa de acasa, iar in deplasare cea mai slaba echipa din deplasare, dar totusi la forma totala sunt la egalitate atunci ce trebuie sa pariez pe acest meci?

| Pacquiao a răspuns (pentru paduretu8):

1angrycastiga prima echipa sau face egal) sau X2(castiga a doua echipa sau se termina egal)
Eu as paria 1X happy FUNDA? big grin