| warfare a întrebat:

Am o problema despre mine in legatura cu fotbalul, desi m-am apucat de fotbal la 9 ani(3 ani stand in poarta) si acum 6 luni m-am apucat de teren,adica pe atac, si pot spune ca am avansat foarte repede, adica de la 2-3 pe picior la 15-20, de la suturi cu varful, la siret aproape frumos si interor bunicel. Daaaar problema nu e talentul sau capacitatea mea fizica, ci familia si banii.
1.Mama mea, si bunicii imi spun ca nu am talent(desi nu m-au vazut) si imi spun ca sunt o fire bazata pe intelect si nu pe fizic deoarece, citez"Fotbalul e un sport pentru prosti si nu ai ce cauta acolo" si eu mereu ma demoralizez.Imi spun ca trebuie sa dai mii si mii de euro ca sa ajungi la prima echipa si toate bazaconiile, si ma simt cum am mai spus, demoralizat.
2.Ca la majoritatea oamenilor din Romania si cred ca si din lume,banii sunt problema,nu am bani sa imi iau adidasi sau mingi,adica am o minge dar e vai de capul ei,inca mai e buna de efect,si nu stiu ce sa fac,adica dupa cariera ma pot apuca de orice, in plus, dupa linkul acesta http://www.gsp.ro/......21890.html fotbalistii,sau sportivii sunt mai inteligenti decat restul,si nu stiu ce sa fac,tatal meu e de acord, adevarul e ca nici nu sunt messi, dar sunt mult mai bun decat as fi pentru un atacant de 6 luni, si la antrenamente, antrenorul nu imi da sanse!

VA ROG RASPUNDETI CAT MAI REPEDE? Ce ati face daca ati fi in locul meu? P.S:Am 13 ani

Răspuns Câştigător
| Morphines a răspuns:

Dacă aș fi în locul tău aș persevera. Vorbește cu părinții tăi și explică-le că asta este ceea ce-ți dorești să faci în viață. Dacă ție asta îți place, adică fotbalul, asta trebuie să faci. Ei trebuie să știe că e necesar să facă unele sacrificii pentru ca tu să fi fericit!winking

0 răspunsuri: