| Ioanaa765 a întrebat:

Buna TPU :* Am si eu o "Mica" problema sigh Am picioarele prea goase sus la coapse sad Deja m-am cam saturat de sa ma vad in fiecare zi in oglinda cu burta aproapre plata si picioarele cam grasute. :-s Altii se plang ca nu pot scapa de burta si vor sa se ingrase la picioare eu sunt exact invers. Am 1.69 m si 53-54 de kg happy Daca puteti sa'mi dati ceva exercitii de facut acasa, am auzit ca genofleziunile nu sunt bune? Cica iti fac picioarele mai groase. asa este? thinking Multumesc anticipat celor care ma ajuta :* Va raman datoare cu fundita si vot big hug

4 răspunsuri:
| XTreme00 a răspuns:

Nu cred ca ginoflexiunile inrautatesc.Ele lucreaza muschii. Daca vrei ai putea si alerga.Bafta.Funda daca vrei.

| MioaraParalescu a răspuns:

Salut!
Nu genoflexiunile nu iti fac picioarele mai groase doar iti intaresc muschii si o sa ai picioare mai ferme.
Daca zici ca ai grasime pe picioare(la unele persoane acolo se depune)trebuie sa incepi sa alergi in fiecare zi cate 15-20 minute sau daca nu iti place sa alergi pot sa sari coarda pentru 15-20 minute.
Si ai sa vezi ca dupa vreo 2 saptamani ai sa incepi sa vezi rezultate. Picioarele ti se vor subtia si vor deveni mai ferme.
Dar trebuie sa ai vointa si sa te tii de treaba happy
Si sa ai grija acum de sarbatori sa nu te ingrasi si mai mult.
Bafta si sarbatori fericite!

| EvaZ a răspuns:

Si eu am aceeasi inaltime doar ca am 49 de kg si tot la fel, putin mai grasuta in partea de jos. Incearca sa mai slabesti 2-3 kg MAXIM si sa faci multe genoflexiuni in fiecare zi! Ele ajuta mult, dar trebuie sa faci mai mult de 30. 90 ar fi de preferat. Cu pauze bineinteles. Intr-o luna deja observi diferente.

| onasis1961 a răspuns:

Păi draga mea sunt groase din cauza grăsimi sau asa este conformaţia ta musculară?