| mdc98 a întrebat:

Buna TPU!
Am si eu o problema, daca are cineva cunostinte in domeniu si ma poate ajuta.
Am inceput de 5 luni sa fac sala pentru ca doream sa slabesc, am reusit sa slabesc 7 kg cam cat imi doream, insa la picioare sunt la fel, imi sunt foarte groase picioarele desi nu am kg multe deloc, ori mi s-a marit masa musculara de la exercitii, ori e grasime acolo si nu stiu cum sa fac sa scap de acele picioare umflate si groase, m-am gandit sa nu mai fac exercitii cu greutati pentru picioare pentru a nu mai mari masa musculara si sa merg doar pe banda sau sa fac doar exercitii fara greutati, dar nu stiu daca ma ajuta sa slabesc in zona picioarelor.
Aveti idee ce ar trebui sa fac exact la sala pentru a scapa de aceasta problema?
Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Ai nevoie de activitate intensă dacă vrei să scapi de masa musculara. Mult cardio, jogging, bicicleta. Gândește-te la maratoniști și cei care parcurg distante lungi pe curisere.

| geoor a răspuns:

Cu siguranță nu e vorba de masă musculară, în special dacă ai fost în deficit caloric. Nu există exerciții care te scapă de grăsimea dintr-o anumită parte a corpului, deși un mare mit extrem de fals care spune că flexiile abdominale ne scapă de grăsimea adunată în jurul stomacului. Cel mai probabil, deși ai slăbit mult( felicitări!), încă mai ai de "muncit". Îți recomand să îți calculezi BMI-ul( caută "bmi calculator" și găsești). Spor!

| mdc98 explică (pentru geoor):

Multumesc pentru raspuns.
Am calculat, dar imi zice ca am greutate normala…