| Mii_Ca_1990 a întrebat:

as vrea cateva sfaturi va rog, legat de sala(Fitness) cineva care se pricepe foarte bine(fete), as vrea sa dau jos din burta, am foarte putin a, vreau sa merg la sala zilnic si sa alerg pe banda dupa as vrea sa fac si exerciti pentru fese sa le am cu putin mai mari dar putin, nu vreau sa am coapse mari, de aia vreau sa alerg sa dau jos din burta si coapse si sa fac si abdomene, ce Spune-ți? Ma ajuta? Vreau doar fese mari, abdomen plat(ce sa mai fac pt abdomen si in cat timp am rezultate ) si pentru coapse. Multumesc mult, astept răspunsurile voastre!

4 răspunsuri:
| SorinelF86 a răspuns:

Nu se compara banda cu alergatul afara sau cu sarit coarda, pentru ce vrei tu nu ai nevoie sa mergi la sala, poti face exercitiile specifice acasa, foarte multe abdomene si alte exercitii ce-ti solocita abdomenul + exercitiile pentru fesieri si picioare.

| Jessicathiemann a răspuns:

Iti recomand mai mult aerobic decat fitness, aerobicul slabeste mai repede tonifiaza si apoi poti trece la sala ca sa faci muschi. Iti recomand banda, bicicleta si exercitii pentru fese si maini dar totusi incepe cu aerobicul. Nu uita de o alimentatie sanatoasa si multa apa!

| andrei12233 a răspuns:

Iti recomand sa faci cardio

| Gavril_Cosmin_1997 a răspuns:

Burta se da jos in bucatarie, daca vrei sa faci abdomen, poti face acasa prin exercitii.