| Xenaaaa a întrebat:

Buna,TPUbig grin Am intrat la Balul bobocilor si as vrea sa mai slabesc pana atunci in jur de 5-6 kg.am 1,67 si 51 de kg.Vreau si eu o dieta incercata de voi,fetelor,am la dispozitie o luna si o saptamana,cam asa. Spot fac, stiu eu aiciImi trebuie o dieta functionabila. Fundita pentru cel mai bun raspuns, merciii!

3 răspunsuri:
| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. E alegerea ta daca vrei sa slabesti, eu zic ca greutatea ta este perfect normala, insa am sa iti dau cateva idei de mancare, orele le stabilesti tu in functie de program, cu conditia sa ai 4 ore intre mese si ultima masa sa fie la 19-20, in functie de programul tau. Alegi un singur fel de mancare:

Mic-dejun:
-iaurt natural cu 2 felii de paine neagra /integrala prajita + un fruct la alegere (mar, portocala, pomelo, para, o banana mica)
- 2 oua fierte tari cu o felie de paine neagra/integrala prajita + o leguma (rosie, castravete.ardei gras, etc)
-lapte degresat cu fulgi de ovaz si fructe de padure (se gasesc congelate la supermarket, foarte ieftine)


Pranz:
-piept de pui fiert/fript cu o salata de legume crude (foarte putina sare si o lingurita de ulei, de preferat de masline)
-legume mexicane (la punga) pe care le pregatesti cu o lingurita de unt
-o conserva de ton in suc propriu cu zeama de lamaie + o felie de paine prajita


Cina:
-peste fript
-salata de varza cu lamaie
-ciuperci umplute cu branza dulce degresata
-un pahar de suc de legume+fructe (morcovi, mere)


Ca si gustare/desert poti sa mananci un fruct (in prima jumatate a zilei), 3-4 cubulete de ciocolata neagra (minim 55% cacao), un pumn de nuci/arahide/alune (neprajite si nesarate), 2-3 lingurite de miere.

Nu uita sa bei minim 1, 5l de apa pe zi si daca poti, seara inainte de culcare bea o cana de ceai verde, neindulcit, eventual cu zeama de lamaie daca nu-l poti bea simplu, acesta ajuta la digestie si curata toxinele.
Ca si condimente poti sa folosesti verdeturi uscate (patrunjel, marar, etc), piper alb/negru, boia dulce/iute, insa ai mare grija la sare/delikat si ulei.

Cu acest stil am slabit eu, e un "mini-regim" creat de mine, sper sa te ajute.

Succes!

| Crissu3005 a răspuns:

Daca ma intrebi pe mine nu cred ca mai ai nevoie sa slabesti...Nu cred ca vei arata deloc mai bine

| Dragos707 a răspuns:

Stiu ca sunt baiat si nu ar trebui sa ma bag, dar totusi ai 51 daca ajungi la 45 intr-o luna o sa devi anorexica si usor, usor, piele si os...