| GabrielKOWALSKY a întrebat:

BUNA TPU! fac sala si am ajuns sa ridic greutati care imi depasesc greutatea corporala ceea ce imi este destul de greu, ma aflu in stadiul in care nu mai pot creste, doar sa mentin constant ceea ce fac, incerc de mult sa mai pun in greutate dar le ard inapoi, bag si junk food,gratare,sucuri, dulciuri degeaba.
CE POT FACE SA IAU IN GREUTATE???

Răspuns Câştigător
| CORGE20 a răspuns:

Ok, inteleg. Atunci cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un nutriotionist care sa iti conceapa un regim de ingrasare sanatos. Asa iti va fi mult mai usor. happy

5 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Mananca mai mult si du-te la sala mai rar decat o faci.

| AndreiWeisz a răspuns:

Degeaba bagi junk food ca nu ajuta. Ia-ti un gainer, ia de 2 ori pe zi. Mananca alimente cu proteine si carbohidrati multi, adica orez, carne, peste, paste, unt de arahide etc. La antrenament, mergi pe antrenamentul de forta, adica maxim 4-5 repetari cu greutate cat mai mare. In cateva saptamani ar trebui sa vezi diferenta, am trecut si eu prin faze d-astea de stagnare.

| DaniGl a răspuns:

Eu iti recomand alimente bogate in proteine gen: lapte, oua, carne. Poti incerca si suplimente de proteine pe care le prepari fie cu apa sau lapte.
Este de preferat sa cumperi proteine de calitate. Eventual suplimentul il poti lua dupa ce ai venit de la sala, de preferat dupa 30 minute dupa ce ai mancat.

| CORGE20 a răspuns:

Buna!
E ff bine ca faci sala ca sa iti tonifiezi corpul si sa iti cresti masa musculara. E normal sa stagnezi putin, se intampla tuturor ca pentru o anumita perioada, corpul sa stagneze. In schimb, degeaba faci sala daca incerci sa te ingrasi mancand junk food, dulciuri etc.
Practic, trebuie sa te ingrasi punand muschi, nu grasime. Iti recomand sa consumi multe proteine(batoane proteice) sau, de exemplu, batoane cu carnitina.

| GabrielKOWALSKY explică (pentru CORGE20):

Da, foarte bun răspunsul dar aici este și problema, vreau natural fara batoane proteice și tot felul de prafuri

| CORGE20 a răspuns (pentru GabrielKOWALSKY):

Ok, inteleg. Atunci cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un nutriotionist care sa iti conceapa un regim de ingrasare sanatos. Asa iti va fi mult mai usor. happy