| TheLoveDoctorr a întrebat:

Buna TPU! Intrebabrea mea e strict pentru practicantii de bodybuilding/culturism care au incercat suplimente. Dilemele recente: majoritatea firmelor mari si-au facut fabrici in Europa si nu mai dau randament etc. De ostrovit ce parere aveti? Au preturi prea mici. dubios.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După părerea mea suplimentele sunt absolut nefolositoare, numai o aruncare de bani aiurea la gunoi.
Pentru o persoana care practica acest sport la nivel mediu/amator, nu are nevoie de suplimente. Ba chiar unele îti pot dăuna decât a face bine.
Cu banii aia poți să-ți iei echipament pentru sala, să investești în anumite chestii care te pot ajuta să îți faci antrenamentele mai specializate. Decât niște pudre și pastile.
Astea se folosesc de naivitatea începătorilor, pentru a le baga pe gat că este optim sa iei suplimente.
Cele mai bune rezultate am inceput sa am când mi-am folosit creierul în sala, am inceput să mă documentez calumea despre alimentație și antrenament, citit cărți daca trebuie și o carte de bodybuilding sau pe domeniul asta poate fi o investiție mai buna decât într-o pudra proteica.

| mgtow a răspuns:

Am un var care a ajuns la fel ca arnold schwarzenegger in tineretea lui, se simte bine dar cred ca a lasat-o moale pentru ca nu sant asa sanatoase si face exercitii normale la sala cand mai apuca.

| TheLoveDoctorr explică (pentru anonim_4396):

Fac de 15 ani... voiam parerea unui profesionist in legatura cu calotatea firmelor... dar merci oricum

| TheLoveDoctorr explică (pentru mgtow):

Si varul tau ce parere avea de BSI?

| mgtow a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Nu baga in seama vroia sa isi dezvolte masa musculara si tinea un regim strict de alimentatie combinate cu proteine si alte prafuri consumate

| TheLoveDoctorr explică (pentru mgtow):

BSI e o firma care produce suplimente...