anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Pe 12 Ianuarie se fac 2 luni de sala ( m-am apucat mai demult dar nu atunci ma obisnuiam cu greutatile ). Am inceput cu 4kg la flexii acum fac cu 6 kg si imediat trec la 8kg. La piept am inceput cu 4kg pe piept acum fac cu 8kg pe piept. La bara nu puteam sa o ridic singur, acum o ridic cu 5kg pe ea.

La greutate m-am ingrasat de la 70kg la 75kg ( am 1, 93 ), iar pieptul a inceput sa prinda musculatura, adica inainte sa ma apuc de sala nu puteam sa-l incordez deoarece muschii erau aproape inexistenti, acum cand ii incordez parca se pompeaza ceva acolo si se vede si putin la aspect. La biceps cred ca am adaugat maxim 1 cm. Rezultatele se vad mai mult la greutati decat fizic, adica pot sa ridic unele greutati la aparate care inainte ma omorau si ma oboseau.

Ce parere aveti de rezultate? Mie mi se pare ca m-am ingrasat cam mult, dar aceste kg nu se vad ca grasime, cred ca este de la varsta ( 17 ani ).

2 răspunsuri:
| Hjehjwhe a răspuns:

Eu cred ca te ai îngrășat datorita ca ți a crescut musculatura dar e probabil și de la vârsta.rezultatele sunt bune. tine o tot așa!

| CulturismsiFitness a răspuns:

Ceea ce numesti tu ingrasat altii numesc masa musculara. Este normal sa pui tesut adipos atunci cand faci sala si nu ti regim alimentar strict.
Eu personal iti recomand sa mananci cat mai mult si sa te tii de sala pana ajungi la 100kg. Si pe urma sa incepi sa reliefezi muschii. Eu unu asa am facut. Am ajuns la 120 si pe urma am reliefat cu arzatoare de grasime si dieta si cardio.
Rezultatele tale arata destul de bine.