| VladutIulian272 a întrebat:

sunt baiat, am 14 anii si vreau sa stiu cum as putea sa ma inalt. Imi puteti spune cum as putea sa fac asta?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Daca practici basket mai poti influenta un pic cresterea da in mare e genetica

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Practicand un sport, la un club sportiv!

| Kerre a răspuns:

Tu nu poti face nimic in legatura cu asta. Toata decizia asta cu cat o sa cresti sau cat de repede o ia genetica ta mostenita de la parinti. Nu exista un exercitiu sau sport magic care sa te ajute sa te inalti. Daca ar exista asa ceva nu ai mai vedea oameni mici de inaltime, toti ar fi de 1.80+.
@AnnaBlandiana Poti sa imi zici si mie e sport te ajuta sa te inalti? ai noroc ca mai blocat si acum poti sa-ti sustii afirmatiile nedocumentate si total false inducand alti oameni in eroare.

| heracles a răspuns:

Inscriete la baschet, sau inot, sau atletism(saritura in lungime, inaltime)am un var in Italia, are 15 ani si practica baschet de la varsta de 10 ani si acum are 1, 96 m si inca se va mai inalta, nu are nici o legatura cu parintii lui, parintii lui nu au mai mult de 1, 75 si i cunosc de cand erau tineri, atat pe masa cat si pe tacs-o. In general sportul ajuta corpul sa se dezvolte armonios si sa creasca in inaltime.Nu te mai lua dupa toti tembelii care nu stiu ce vb.

| 03David15 a răspuns:

Aici nu depinde chiar foarte mult. Deoarece hormoni sunt diferiti pentru fiecare. Am un prieten de 10 ani cu 1.65. Sau un var de 13 ani cu 1.70. Poti sa incerci sa stai la bara mult sau sa practici un sport care trebuie sa sari de multe ori. Poate ajuta chiar si saritul coardei.