anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa ma informati si pe mine despre alergare ca am aproape 14 ani si 65 KG, deci vreau sa dau jos vreo 20 kile, si cum sa mananc, si ce exercitii as putea face pentru abdomen sa fac patratele dupa ce slabesc(m-am informat pe net ca abdomenele flotarile, genoflexiunile nu te ajuta la slabit si doar la muschi dar mi se par cam grele abdomenele, si vreau ceva exercitii pentru abdomen mai mai frumoase)si imi e f greu sa renunt la mancare

Răspuns Câştigător
| AnonimAwesome a răspuns:

De mancat poti sa mananci:lapte,oua,legume, fructe, cereale etc ar fi bine sa poti alerga zilnic 4 kilometri,sa faci undeva pe camp sauin curte gimnastica si ex fizice adica salturi flotari stat in maini,in cap astea sunt pentru flexibilitate, forta, indemanare cand termini toate astea faci 50 abdomene scurte(zilnic!) adica tii genunchi sus si capu il ridici putin si le faci repede cate 50 daca poti face 100 e si mai bine si vei da jos sunca vei avea un abdomen frumos, vei fii fortos flexibil si antrenat funda?

3 răspunsuri:
| florin08 a răspuns:

Frate nu te supara dar au mai intrebat sute inaintea ta chestia asta.Ce rost mai are sa mai intrebi si tu cand poti da sarci pur si simplu si gasesti sute de raspunsuri. Oricum o sa iti raspund la intrebare.Alimentatia ta trebuie sa fie pe baza de salate, legume, fructe (iarna e mai greu). Program de alergat in fiecare zi(iarna e mai greu ca e frig si se ard caloriile mai greu).Pt patratele deja iti trebuie sala de forta sau sa o ti in abdomene 24/24.

| MihaiKm a răspuns:

Nu da nimic jos, eu la varsta as fi vrut sa am atat, eram cu 10 kilograme mai slab decat tine la 14 ani, acum am ajuns la 67-68 dupa 5 luni de sala, si vreau sa zic ca nu am grasime. Sugestia mea este sa ramai asa cum esti, dar totusi sa lasi un post cu inaltimea ta, dar eu zic ca ai mai mult de 1, 60 inaltime, greutatea ideala la 1, 60 fiind 70 de kilograme pentru barbati, se calculeaza eliminand acel 1 din fata si se adauga 10 la ce ramane, asa afli un indice de masa corporala ideal, deci, in concluzie, eu iti sugerez sa nu slabesti,pentru ca e bine asa cum esti. Cat despre abdomen, nu stiu prea multe exercitiithinking, iti sugerez sa te apuci de sala si poti face abdomen cat vrei (mie sincer mi se pare o prostie) vrei abdomen ca sa dai fetele pe spate? asta e alta treaba. Lucreaza la sala, baga si ceva suplimente, dar in principiu daca nu vrei sala, fa abdomene acasa ( greu este orice exercitiu), dar daca nu suporti unpic de durere nu vei avea rezultate, pentru ca in momentul in care te doare muschiul, se rup fibrele, iar tu mancand bine, proteinele vor regenera tesuturile musculare rupte, iar acestea cresc mai mari. Ti-am dat cat de multe informatii am putut, acum depinde de tine ce faci, daca te apuci de sala, si vrei sa iei ceva suplimente, revino cu un post aiciwinking Bafta!

| Fotbalistu123456789 a răspuns:

Cristi uite aici deci trebuie sa faci asa : 1. te trezesti dimineata pe la 9 alergi sprint cat poti tu da sprint sa fugi cat poti tu de tare 2. sa mananci cat mai sanatos fara fast-food... sa mananci portocale, banane,... si sa nu mai mananci paine multa incearca seara sa faci niste abdomene prima data fa 10 intr-o seara a doua seara 20. si tot asa si o sa vezi ca o sa iasa rezultate da nu uita dimineata la 9 sa alergi.winking ok