|

Buna tuturor. Am o problema, din cauza sportului mi s-au umflat excesiv muschii picioarelor in zona pulpelor si intr-un mod nu foarte estetic.Cum as putea sa scap de aceste umflaturi? Nu imi place deloc si imi este frica sa mai fac sport sa nu se umfle si mai tare.Multumesc

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu prea ai cum. este o dezvoltare normala a muschilor daca tu ii soliciti. Ai putea sa nu mai mananci dulciuri, sa ti scoti din dieta glucidele(carbohidratii) muschii automat se vor mai micsora din lipsa de glucide.

| a răspuns (pentru Alexandruuuuuuu):

Daca scoate carbo din dieta corpul de unde isi ia energia? explica-mi si mie cum faci tu o dieta 50% proteina 50% grasimi si slabesti.

| a răspuns (pentru JohnnyBi):

Dragul meu nutritionist nebagat in seama. Cand corpul nu mai are glucide proteinele sunt sintetizate si se obtin monozaharuri pentru organism. Pe ce principiu crezi ca se bazeaza dieta dukan?

| a răspuns (pentru Alexandruuuuuuu):

Stiu ce procese au loc, te-ai gandit si daca este ok pentru stomac, ficat tot chinul asta? de ce crezi ca marii nutritionisti din lume blameaza dukan si dietele stricte pe proteine ca fiind extrem de nocive pe termen lung? corpul se adapteaza dupa nevoi, nu inseamna ca nu are efecte secundare aceasta adaptare. teoretic poti trai doar pe proteine, practic nimic ce faci fara cap nu te lasa fara sechele.