| ColorfulRainbow a întrebat:


Vreau neaparat sa slabesc la picioare si nu-mi prea iese sad.
Ce exercitii fizice sa fac? Imi recomandati ceva, va rog?
Mi-ar placea sa slabesc la coapsele inferioare si la gambe.

8 răspunsuri:
| alexandra1993 a răspuns:

Mers pe jos minim 30 de minute pe zi plus urcat/coborat trepte, functioneaza 100%. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trezeste-te dimineata devreme si mergi la jogging. dupa vreo 2 saptamani o sa vezi diferentawinking

| Danail a răspuns:

Eu una am alergat vreo 5 ture de parc si cand am ajuns acasa mi-au slabit putin picioarele. Asta trebuie sa faci sa iesi zilnic si sa alergi in parc, dar sa joci din cand in cand sotron pentru a te obisnui incearca!

| Cosmin86 a răspuns:

Cardio : alergat, inot, bicicleta, etc. Alergatul e cel mai eficient.
Stai linistita, grasimea se ard uniform pe tot corpul, nu poti arde doar la picioare, asa ca orice exercitiu cardio e bun.

Răspuns utilizator avertizat
| Λl๓a a răspuns:

Citeste Sanatoasa supla si satula de Carmen Bruma+CD sau citeste asta: Dieta pentru picioare problematice

Retentia de apa este cel mai mare dusman al tau. De aceea, trebuie sa fii foarte atenta la sarea ascunsa in mancare, sa eviti alimentele preparate industrial si apele carbogazoase. Va trebui sa reduci si cantitatea de zahar, atat zaharuri rapide (bomboane si prajituri) cat si lente (orez, paste, paine).

Pentru a scapa de grasime, trebuie sa provoci scaderea productiei de insulina, deci sa limitezi aportul de zahar. Bazeaza-te pe alimentele drenante, care favorizeaza eliminarea apei din organism: telina, varza, castravete. Bazeaza-te pe proteine, care au capacitatea de a absorbi edemele.

Sporturi

Acest tip de silueta este un pic complicata, caci cauzele sunt circulatorii. Aquagymul este ideal, caci este un sport bun pentru musculatura, pentru picioare si circulatia sangvina in acelasi timp. Imersia in apa rece le face foarte bine picioarelor. Si schiul este recomandat, caci este un bun exercitiu de cardio training. Acasa sau la sala, fa bicicleta, fandari si flexiuni, in care sa-ti folosesti mult picioarele. Mergi sau alearga cat mai mult.

Tehnica in plus

Drenajul limfatic ramane singurul mod eficace pentru a evacua apa din organism. De asemenea, masajul manual si endermologia pot da rezultate bune. Atentie: lipoaspiratia este interzisa, caci rezultatul nu va fi la inaltimea asteptarilor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Λl๓a):

Zaharuri lente = "orez, paste, paine"
poftim? Vrei sa spui carbohidrati cu absorbtie lenta, in niciun caz "zaharuri"

| Marius96 a răspuns (pentru Λl๓a):

Deci faza cu zaharuri lente si rapide mi se pare a fi un pleonasm, si de fiecare data ma apuca rasul cand vad cate o tampenie de genu asta :)).
Zaharuri = carbohidrati.
Carbohidrati provoaca de fapt foamea deoarece se absorb prea repede, de aceea este bine sa avem o diete bazat pe grasimi sanatoare (migdale, alune de padure, seminte).
Mai nou toata lumea se crede instructor de fitness, nutritionist, medic, dar nu multi stiu cu ce se mananca acestea...

http://www.getfit.ro/......tilor.html