anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa merg la sala de mâine,dar pentru ca nu am mai fost niciodată intr-o sala de Fitness și nici nu sunt la mine in oraș sa cunosc prea bine sălile, am nevoie de câteva sfaturi.
Va rog sa îmi spuneti cum se procedează mâine cand ma duc, unde plătesc ședința? Pot folosi ce aparate vreau? Trebuie sa îmi fac abonament?
As dori câteva sfaturi pentru o inceapatoare și dacă se poate sa îmi spuneti și ce exerciții ar trebui sa fac când ma duc pentru prima oară

2 răspunsuri:
| Andrei200202 a răspuns:

Cand intrii pe usa salii ar trebui sa fii întâmpinat de cineva sau sa fie acolo un birou unde se fac abonamente, dacă nu (desi improbabil sa nu fie asa) întrebi si tu pe cineva ca nu te mananca nimeni. Da, in sala poti folosi ce aparat vrei. Normal ca trebuie sa iti faci abonament, acum mai sunt unele sali care iti dau gratuit prima săptămână sau sedinta, la sala unde am fost eu prima săptămână era gratis, daca nu ai mai avut niciodată abonament la ei, după dacă voiai sa continui sa vii la sala iti făceai abonament.
De exercitii nu stiu ce sa ti spun, depinde ce vrei sa faci la sala. Ar trebui sa ai un instructor acolo si il poti întreba pe el.

| MValentin a răspuns:

1. Intri in incinta salii
2. O sa ai vestiarele si aproape de sala vei vedea un birou in care un angajat sau antrenor va prelua banii si in schimb iti va da abonamentul (daca ai facut pe o luna) si daca ai facut abonament doar pe ziua respectiva probabil nu iti va da nimic.
3. Platesti si vei putea folosii orice aparat din incinta acelei sali (depinde abonamentul cum e, daca e full time poti merge la sala de la 8 pana la 22 seara)
4. Daca esti pentru prima data recomand mers pe banda, stepper si chiar orice aparat deoarece acolo nu conteaza ce folosesti problema e sa iti placa tie acel tip minim de efort.
5. Mergi cu cineva impreuna, deoarece prima data o sa-ti fie naspa singur/a
6. Intre timp o sa vezi ca o sa te imprietenesti cu lume de acolo o sa va cunoasteti din vazute si te vei integra si va fi totul bine