| anonim1611 a întrebat:

Buna,vreau sa-mi cumpar o bicicleta si nu stiu ce sa aleg dhs sau focus.Mie imi place mai mult focus, uni spun ca dhs e mai buna ca are frane pe disc.Nu doresc sa fac performanta.
Acestea sunt site-urile:http://www.price.ro/preturi_dhs_bicicleta_impulse_2687_c hallenge_323779.htm

http://www.marosbike.ro/......-4176.html

Răspuns Câştigător
| Narcis951 a răspuns:

Daca tie iti place una dintre alea poti sa-ti iei ce vrei tu dar te sfatuiesc sa nu iti iei DHS sau Richi sunt cele mai proaste biciclete....si eu am una richi dar o duc la garantie sa mi-a faca noua si o vand, iar la pretul acela de 1300 lei(13 milioane) iti iei o bicicleta mountain bike destul de frumoasa, si cel mai bine sa aiba pe bicicleta cat mai mult Shimano facute piesele de Shimano + la 1300 lei sau cat e are o furca mica (suspensia de fata)...


Funda...

| anonim1611 explică (pentru Narcis951):

Daca stii ceva biciclete frumoase la pretul de 1300 ron da-mi site-urile te rog.

| Narcis951 a răspuns (pentru anonim1611):

Si eu caut ceva bike la 1000-1500 ron fiindca la richul meu :)) o sa-l vand am un prieten in orasul meu sa vad daca mai aduce ceva bicicleta ca a adus pentru iel dar a si vandut destul de multe iar uite un site cu bike-uri http://www.okazii.ro/......tain-bike/ sunt diferite bike-uri la diferete preturi te uiti acolo sunt foarte multe iar eu iti scriu cu litere mari TOT TIMPUL DECAT SA DAI 1300 RON PE UN DHS NOU MAI BINE ITI IEI UN MOUNTAIN BIKE SECOND HAND SII FII SIGUR CA TE VA TINE MAI MULT MOUNTAIN-UL BIKE... si sunt multe diferente intre ele precum:
1. un dhs nu are frane pe disc sa zicem in schimb aialalta are
2.un dhs are furca mica pe langa un mountain bike
3. dhs si richiu-rile sunt cele mai proaste biciclete pe langa Mountain Bike
eu daca ma duc cu richul meu pe o distanta de 10km si prin padure as impachetao din prima tura :))=)) cu mountain bike-ul n-ar avea nimic...

| andreisandu28 a răspuns (pentru Narcis951):

Nu compara RICH cu DHS!
Rich sunt cele mai varza iar dhs sunt mai bune

| andreisandu28 a răspuns (pentru Narcis951):

Pai rich-ul este cel mai prost...iar dhs este mult mai bun

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Focus, clar. Lasa DHS, multi au avut probleme cu biciclete de la ei, desi unele modele de la ei par a fi bunicele (eu am cistigat la un concurs una de oras - DHS Leisure - si poate duce greutati mari si se merge extrem de comod cu ea, insa nu stiu cit ma va tine, oricum eu am un trekking nemtesc). Ca si echipare, pare a fi mai OK Focus, doar ca nu are frine pe disc, dar si la acelea, daca nu sunt bune, poti avea probleme serioase cu ele. Eu asta as alege - Focus.

Răspuns utilizator avertizat
| GamaC a răspuns:

Mai e valabila întrebarea? Că am eu MT. Velors. Echipamente Shimano. Frână disc faţă. Jante duble profesionale. Suspensie dublă profesională. Cauciuc Enduro. Otel. 900 lei. vrei?

| Rusen_Robert_1982 a răspuns:

Eu iti recomand sa iti iei un focus de ala am eu si e foarte bun are frane bune si suspensi foarte bune poti sa iti iei si suport de apa la el.Eu mi-am pus luminite suport de apa si gentuta sub sa acolo poti sa iti bagi telefon chei etc.Eu mi-am luat un mountain bike focus de la pro bike.In orce caz daca te gandesti sa iti ei alta bicicleta dezat astea doua SA NU ITI EI BMX! Nu are nici schimbator de viteza nici suspensii si e prea mica mie mi se oare o tampenie.Eu zic sa iti ei un focus.