| DraganNicolae a întrebat:

Bună ziua, sunt fumător dar îmi place extrem de mult sa fac sport / sală, sportul pentru mine dupa 2-3 serii începe să emane fericire happy problema este că vreau sa pun masă musculara și ma întreb daca... sunt țigările o problemă, sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu sunt o problema atat de mare pentru a pune sau nu masa musculara, sunt o problema insa pentru sanatatea sistemului tau respirator!
cand esti amator nu e problema ca fumezi cand faci sala!
cat despre masa musculara iti spun cu cazuri concrete, cand faceam sala acum cativa ani era un domn care fuma 2 pachete de tigari pe zi, avea brate lucrate si dezvoltate si corp lucrat natural ca nu am vazut nici la alde terchea-berchea de astia cu steroizi, asa fibra si masa de calitate in acelasi timp! omul lua suplimente multe cu proteina dar tigarile nu i-au adus atingere masei musculare!
am preferat sa dau un exemplu concret decat copy-paste-uri de pe net cu fumatul si interactiunea sa fata de structura proteinelor in care sa imi explice asta 'dexter' de laborator, cel mai sigur mod este cel empiric, al vietii si trairilor!
si eu de asemenea am facut o buna perioada sala, si eram fumator atunci, nu mi-a stagnat asta rezultatele!
dar la modul general este mai bine sa nu fumezi, mai ales ca sportiv!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, tigarile dauneaza foarte mult sanatatii cat si performantei sportive, diminandu-o considerabil.

Răspuns utilizator avertizat