| PsyhoChild a întrebat:

Cam cât costă să investesti în sala timp de o lună?(antrenor personal, nutriție, abonamentul la sala)
Stiu ca pretul diferă în funcție de sala și antrenor dar vreau cel puțin un număr general. Puteți spune și cât plătiți voi

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Alimentele de calitate sunt mai scumpe. Sala cu tot cu antrenor cam 300 de lei pe luna in functie de zona. La alimente nu iti pot face decat o estimare orientativa si as zice undeva la 800 de lei/luna daca vrei doar calitate.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Extrem de puțin. Mai mult dau pe echipamente decât pe abonament sau antrenori.

nu prea merita să investești într-un antrenor pe când mulți dintre ei nu sunt cu datele la zii(găsești aceleași informații la un preț de 4-5 ori mai mic printr-un ebook sau podcast din afara de la cei calificati, nu dinastia amatori de prin săli că majoritatea au ceva ani de sala și gata-s antrenori profesionisti), cea mai mare greșeală e sa te duci într-o sală scumpă și să crezi că acolo sunt antrenori de calitate. Nu, acolo sunt numai fetite pe post de antrenori. Mai mult plătești că te speli cu prosopel și ai diferite beneficii cum ar fi saune.

O sala e aia unde, se trage calumea sa fiare, nu unde se aduna fetițele sa facă fitness. Și când zic fetițe nu ma refer la femei că sunt și multe femei care fac calumea sala.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Pai depinde de antrenor, sala, ce suplimente iei, in ce cantitate si ce vrei sa mananci si cat sa mănânci, deci e aiurea ce intrebi tu.
Dar, daca tot vrei un raspuns, in jur de 2500-3000 de lei pe luna daca vrei sa faci ceva calumea ( 100-150 abonamentul, 5-600 antrenorul, 400 proteinele si in jur de 1500 lei alimentele, poate si mai mult ).
Eu nu ii vad rostul unui antrenor personal avand in vedere ca internetul si Youtube-ul sunt pline de exercitii pentru toate grupele musculare.

| Ciorogârla a răspuns:

Pe 16 sedinte cu antrenor personal, 2 sedinte de nutritie care sunt irelevante si masuratori profesionale dau 360 de lei pe luna.
La suplimente 130 un concentrat proteic si vreo 40 de lei niste multivitamine.
La mancare ma duce foarte mult, cam 1400 lunar.
Daca iti iei antrenor doar pentru o luna e apa de ploaie, nu inveti mai nimic