| MacaveyMarius a întrebat:

Care națională de fotbal din lume (specificați și anul) considerați că a fost cea mai bună din istoria cupelor mondiale de fotbal?

17 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Steaua la sevilla

| JicaContra a răspuns:

Cealalta

| sierra1 a răspuns:

N-ai ce specifica, uite aici, 12 victorii, cifrele "vorbește"

https://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_World_Rankings

| MacaveyMarius explică (pentru sierra1):

Nu ai înțeles întrebarea. Nu ma interesează clasamentul actual FIFA, ci propria ta părere legat de care a fost cea mai buna națională de fotbal din istoria participările la cupele mondiale. Eu personal consider ca Brazilia anilor 1958-1970. Alții considera ca Ungaria anilor 1954. Alții Spania 2010. La asta ma refer.

| BossuBarbosu a răspuns:

Brazilia

| sierra1 a răspuns (pentru MacaveyMarius):

"națională de fotbal din lume...cea mai bună"

victoriile vobesc. Schimbă intrebarea și schimb răspunsul!

| Drimmero a răspuns:

Toti care au raspuns sunt paraleli total.

E greu de zis, dar am cateva preferinte. Brazilia in 2002. Mi-a placut si Italia 2006, Franta 2006,, foarte puternica Franta in 98'.

Germania in 2014 a avut o super-formatie, dar si Franta 2018. Avem asa Franta( 2006, 1998 si 2018), Germania 2014, Brazilia 2002, Italia 2006 cand a luat mondialul, pe atunci fotbalul italian era nr. 1 in lume,, dupa a cazut grav, exact dupa Calciopoli.

| Drimmero a răspuns (pentru sierra1):

A specificat exact cum trebuie in intrebare, asuma-ti faptul ca nu ai inteles si gata, nu inteleg de ce comentati unde nu stiti.

| sierra1 a răspuns (pentru MacaveyMarius):

" MacaveyMarius explică: Nu ai înțeles întrebarea"

de ce crezi că intrebarea ta e așa subtilă sță nu pricepem? Poate părerea mea e cea a FIFA, te-ai gândit la asta?

| sierra1 a răspuns (pentru Drimmero):

"Toti care au raspuns sunt paraleli "

băi perpendicularule, vezi intrebarea?

" MacaveyMarius: Care națională de fotbal din lume...considerați că"

așa consider eu (și cifrele la fel), e vreo problemă?

| sierra1 a răspuns (pentru Drimmero):

"nu inteleg de ce comentati unde nu stiti."

lasă-mă să ghicesc: ești doctor in domeniu și nimeni nu are voie să aibă intervenții cu excepția măriei tale

| Drimmero a răspuns (pentru sierra1):

Tu chiar ai probleme mari in intelegerea textului, cred ca suferi de analfabetism functional, nu o zic cu rautate,, se trateaza asta citind cat mai mult.

Hai sa te ajut, azi sunt darnic si am rabdare sa explic
"Care națională de fotbal din lume (specificați și anul) considerați că a fost cea mai bună din istoria cupelor mondiale de fotbal?" Intrebarea lui face apel catre editiile in care s-au jucat campionatele mondiale, din 1930 pana in 2018, iar noi sa consideram care nationala a fost cea mai buna, ce nationala avea jucatorii cei mai buni. Nu exista o nationala cea mai buna in istoria campionatelor mondiale,, fiecare castigatoare a avut povestea ei.

Tu ai trimis clasamentul FIFA care reprezinta situatia la ora actuala, ceva total diferit. E ca si cum te duci la magazin si ti se cere sa cumperi bere, iar tu cumperi un kg de rosii, cam asta e diferenta.

| sierra1 a răspuns (pentru Drimmero):

" suferi de analfabetism functional"

vobești in oglindă perpendicularule.

" | Drimmero : Nu exista o nationala cea mai buna in istoria campionatelor mondiale" - așa-i că-ți vine să râzi de tine?

Ce i-am zis intrebătorului este pentru că așa consider eu (și cifrele FIFA spun la fel), e vreo problemă de te râcâie așa tare?

| Drimmero a răspuns (pentru sierra1):

"vobești in oglindă perpendicularule." Nu eu sunt ala care are probleme de intelegere, dupa ce ca vorbesti prostii mai si semnalizezi.

E si vina mea ca discut despre fotbal cu o femeie,, majoritatea nu aveti nici macar o tangenta cu sportul asta, mai bine ti-ai vedea de telenovele, serios ti-o zic, cu fotbalul n-ai treaba/

Nu e nimic de condamnat ca nu ai treaba cu fotbalul, de condamnat e ca esti tare-n gura dupa ce ca ai gresit continui sa te bagi singura in mocirla.

Cifrele FIFA pe care le-ai gasit nu au legatura cu intrebarea, inca nu vrei sa intelegi? Cifrele FIFA arata clasamentul actual al echipelor nationale in anul 2020, nici nu stiu ce cauta Belgia pe prima pozitie dar ma rog. Intrebarea se referea la nationala cea mai puternica care a participat si a castigat mondialul din istoria campionatelor mondiale, asta inseamna destule cunostinte in domeniu, cunostinte pe care nu le ai.

| sierra1 a răspuns (pentru Drimmero):

" Drimmero: Toti care au raspuns sunt paraleli"
" Drimmero: nu aveti nici macar o tangenta"
------------------------------------------------------------
paraleli, tangentă - du-te dom'le la secțiunea matematică (aia cu unu plus unu face trei) că la cea de sport dai pe lângă

| Drimmero a răspuns (pentru sierra1):

Nu ai treaba pe la bucatarie? Poate trebuie sa faci o ciorba ceva, lasa fotbalul pe seama cunoscatorilor.

| sierra1 a răspuns (pentru Drimmero):

"| Drimmero : lasa fotbalul pe seama cunoscatorilor"

să râdem cu...