| Prezidentul a întrebat:

Ce exercitii pot fi facute pentru abdomen cu ganterele?

2 răspunsuri:
| Ionutz_Leonard_1995 a răspuns:

Pentru ca intr-un post anterior va vorbeam despre lucrul cu greutati m-am gandit sa va propun cateva exercitii care pot fi facute acasa cu o pereche de gantere. Daca sunteti incepatoare nu va aruncati la 5 kg din prima, ci incepeti cu 2 Kg, altfel n-o sa puteti face nici macar 2 repetari si o sa va simtiti descurajate. Cu rabdare si multe repetitii veti reusi ca, in scurt timp, sa folositi greutati mai mari.

Pentru exercitiile de mai jos aveti nevoie de 2 gantere a cate 2 Kg fiecare si o jumatate de ora de incalzire a muschilor bratelor si spatelui.

Exercitii pentru umeri
Ridicati ganterele la nivelul capului, cu coatele indoite in sus la 90 de grade (la acelasi nivel cu umerii) si palmele indreptate spre interior. Din aceasta pozitie indreptati coatele si ridicati ganterele deasupra capului dupa care reveniti la pozitia din care ati inceput.

Exercitiul trebuie facut incet, astfel incat sa simtiti muchii cum se incordeaza si lucreaza.

2 serii a cate 10 repetari
exercitii pentru umeri
Cu mainile pe langa corp, palmele spre interior, ridicati ganterele lateral astfel incat sa ajungeti la nivelul umerilor.

2 serii a cate 10 repetari
exeercitii pentru umeri
Duceti ganterele in fata, cu mainile pe langa corp si ridicati-le de-a lungul corpului pana cand bratele ajung paralel cu solul. Coborati incet si reptetati.



2 serii a cate 10 repetari

| Prezidentul explică (pentru Ionutz_Leonard_1995):

O sa incerc asta, ps... folosesc 10kg cu usurinta.

Întrebări similare