anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pareri aveti de oamenii care pierd multi bani la pariuri, pacanele si cazinouri? Si dupa ce pierd toti banii, ajung sa se imprumute de la rude si prietenii sau chiar sa apeleze la camatari.

Sincer am trecut si eu prin asta, jucam la pariuri toata ziua aveam buget de 2.000 lei si din suma aceea am ramas doar cu 300 lei si am luat decizia sa renunt la acest viciu iar apoi mi-am dat seama ca pariurile nu sunt de mine.

Odata am pariat 40, 50 sau 100 lei pe un bilet si desigur am pierdut la acelea bilete imi venea sa imi dau doi pumni in cap iar dupa aceea m-am linistit doua saptamani si dupa am inceput sa joc iar dar cu sume mai mici de 40 lei.

Am fost pe punctul sa pierd toti banii din cauza pariurilor sportive.

Astept raspunsurile voastre.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cine suntem noi sa judecam ce fac alti cu bani lor? fiecare face ce vrea el,la romani e invidia asta de a fii invidios ca ala are si el nu are,nu cumva sa se duca sa munceasca nu il invideaza in continuare, jocurile sunt o placere, sunt ele bune sau rele fiecare decide pentru el,daca o iei asa omul tinde spre hedoism =cauta placeri mereu, in lipsa lor dam in depresie,dar ai ratiun si o poti face cu limita sau online gratis, faza e ca cand te joci cu bani secretia de dopamina creste mult,asta da placere multa,uni sunt dependenti de alcool,sex, droguri, mancare =toate ce sunt placeri provizori, depinde de fiecare cum vede viata, eu as merge spre o stare de liniste si pace si imbunatatirea sanatati, stari sociale, a gasiri iubiri, linistei, fiecare face ce doreste el

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca sunt pierduti pe veci, fiindca sunt incapabili sa inteleaga ca sansele sa castige sunt atat de mici, ca vor ajunge niciodata sa castige onorabil, cats a supravietuiasca, dimpotriva, vor verge cu adictia asta pana se vor ruina.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Bolnavi, n-ai ce părere să ai despre ei.

| StrongHeart a răspuns:

E bine ca ai reusit, ce sa zic sunt patit si eu si mi-a adus foarte multe probleme chestia asta, cu greu am scapat si chestia e ca toata viata e asa.Omul vrea sa riste.
Banul nefiind muncit de tine nu-i apreciezi valoarea.Cand imprumuti de la rude ajungi sa nu mai fi un om de cuvant,faci promisiuni,uiti,minti, faci orice sa-ti iei doza de adrenalina, ajungi chiar sa iti pui propria viata in joc daca vorbim de luat bani cu camata.
E boala grea, daca ai ambitie o poti depasi, daca ai limite jocurile de noroc pot fi un mod de relaxare, dar daca ai un tip de personalitate foarte susceptibil vei avea parte de mult haos si ti-o faci cu mana ta.Este greu sa rezisti la tentatie.Cand vorbim de jocuri de noroc, omului i se da momeala de catre aceste cazinouri si castigi de exemplu azi, iar apoi pierzi maine inzecit.Practic cei care au creat aceste jocuri stiau firea umana, oamenii sunt lacomi si nu se multumesc niciodata cu ce au.De aia exista atatia oameni care isi distrug vietile si familiile din cauza asta.Ce sa zic ca sfat, pentru cei ce stiu ca nu se pot opri, sa fuga de jocuri ca de satana.

| Cosmin86 a răspuns (pentru StrongHeart):

Singurul joc de noroc pe care il inteleg e poker-ul, ca acolo conteaza si inteligenta + capacitatea de a citi oamenii, etc. Dar la pacanele nu o sa inteleg niciodata cum nu MORI DE PLICTISEALA, sa apesi niste butoane! N-ai niciun control!

| CleanHeart a răspuns:

Oamenii aia au prins o dependenta si de fiecare dependenta trebuie ambitie sa scapi, nu am o parere buna, isi ingreuneaza viata singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cunosc persoane de genu., cum ia banii merge direct la pacanele isi sparge toti banii., dupa aia merge acasa la nevasta-sa cu 2 copii mici. Supravietuieste cu venitul nevestei si cu bonurile de masa (ca aia nu ii poate juca). Pacanele sunt o capcana psihologica., ca un drog.
Pariurile(cele de fotbal) sunt mai diferite., cu o sansa mai mare de reusita si de regula nu se sparg sume asa mari deodata. Am jucat si eu la pariuri am ajuns sa bag sute de lei intr-o perioada., am fost si in profit dar. riscant si apar in fiecare etapa suprize (blaturi) am piert sute de lei de castig pentru cote de ~1, 20. Cand iti iasa cotele de 3 si pierzi la cota de 1.10-1.20 No comment sad

Răspuns utilizator avertizat
| SoareDaniel a răspuns:

Nu joci cum trebuie, si eu joc 11 evenimente pe motivul ca voi castiga daca pierd un meci. 2-3 meciuri de cota minim 2 pe meci pe o miza incepand cu 100 lei in sus, numai asa poti castiga la pariuri sportive. Inchei, prin a spune faptul ca daca tu consideri casino-urile la fel ca pariurile sportive, un joc bazat pe noroc, sfatul meu e sa te lasi de ele. La pariuri sportive e vorba de 20% noroc, iar restul este statistica

| stancuprint a răspuns:

Chiestia asta că jucător în general la jocurile de noroc, est o boală. Odată ce te-a prins virusul nu mai scapi, practic de blazezi şi acolo rămâi. Trist dar este un adevăr, mai ştiu eu un unchi de al meu care are mania asta.

| Skizzi a răspuns:

Sincer sa fiu, nu sunt o persoană care să investească în așa ceva. Nu cred că pariurile sunt o pierdere de timp sau bani. Atât doar că, probabil, ar trebui sa investești mai mult timp și energie informandu-te și fiind la curent cu domeniul in care vrei sa pariezi. Atât timp cat te dezvolți pe domeniu, cu siguranță poți face și profit. Și ți-ar trebui o metoda de gestiune a banilor... să-ti setezi un procentaj de investiție/câștig/risc/etc. Succes in continuare!

| DanielLazărPopa2019 a răspuns:

Acei oameni cred ca e usor sa castige bani, dar se inseala. Banii trebuie munciti din greu. E bine ca tu te-ai lasat de pariuri, pacanele etc. Multi oameni nu mai pot sa renunte la acest viciu. Parca ar fi obsedati de ele. Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru DanielLazărPopa2019):

Esti femeie de vrei funda?

| DanielLazărPopa2019 a răspuns (pentru Cosmin86):

Sunt baiat.

| DanielLazărPopa2019 a răspuns (pentru Cosmin86):

Te intreb daca imi declari raspunsul castigator.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DanielLazărPopa2019):

Si e penibil pentru un baiat sa ceara "funda"!