| SorinELoo7 a întrebat:

Cei care ati vazut meciul Steaua - Viitorul C-ta, credeti ca a fost meciul aranjat (blat) si ca Reghecampf va pleca de la Steaua?
Opinia mea este nu mi s-a parut a fi blat (cu toate ca diverse declaratii ar afirma asta) si nici ca Reghe nu va pleca de Steaua (a spus asta deoarece era foarte nervos). Astept opiniile voastre!

15 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

La acest meci, finul Jiji a ajutat pe nasu Hagi sa nu cada-n liga II! Foarte simplu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mizeria Ligii 1, asta a fost aseară. Faza e că nu se face chiar aşa un blat. Adică, CFR, Dinamo, Oţelul şi multe alte echipe au trântit meciuri, dar nici chiar aşa. Mai şi iese ciobanul pe la televiziuni să spună că n-a fost blat, ci omenie. Asta e ca şi cum ai fi omorât un om, iar când te judecă ăia la tribunal, nu spui că l-ai omorât, ci l-ai oprit din a mai trăi.

Reghecampf a zis că pleacă de la Steaua în vară dacă Becali nu-i aduce jucători de calibru cu care să completeze primul 11.

Şi totuşi, de ce nu ţi se pare ţie că ar fi fost blat? laughing Ţi se pare că un jucător(în speţă, Doru Bratu) poate greşi fără intenţie la 3 dintre golurile primite de Steaua? Mie chiar îmi vine greu să cred asta, mai ales că ştiu ce jucător bun era Bratu pe vremea când juca la Concordia Chiajna. Asta e, blaturi s-au făcut, se fac şi se vor face mult timp de acum încolo, peste tot, dar nu chiar ca la noi, oricum. Pe mine m-a deranjat doar prostia ciobanului, care nu i-a spus lui Reghecampf de aranjament(fiindcă ştia că acesta n-o să accepte).

| Buresbista123 a răspuns:

Si a mea e cam la fel ca a ta, ce nu mi a placut e jiji care radea ca bou ca el nu vroia ca steaua sa egaleze

| SorinELoo7 explică (pentru Buresbista123):

Da, am uitat sa precizez si asta, care este cea mai oribila faza pe care a facut-o Becali.

| Buresbista123 a răspuns (pentru SorinELoo7):

Hai sa ti spun ceva, tu crezi in Dumnezeu?

| SorinELoo7 explică (pentru Buresbista123):

Pai ce treaba are intrebarea asta cu subiectul pe care l-am deschis eu?

| Buresbista123 a răspuns (pentru SorinELoo7):

Era o intrebare, cu un raspuns simplu da sau nu, tu stii ca eu am visat aseara ca steaua o sa pateasca o umilinta mare, l am visat pe sfantul Pavel care recita din noul testament despre apocalipsa si in acelasi timp l am vazut pe jiji cu oile la pascut si era amuzat de ceva radea...nu mint!

| SorinELoo7 explică (pentru Buresbista123):

Ciudat, in fine, unele vise mai sunt si reale in exemplul tau. Eu rar presimt anumite lucruri care se vor intampla.

| Buresbista123 a răspuns (pentru SorinELoo7):

Dap e ceva fantastic, ma intreb daca eram ateu mai aveam astfel de revelatii?

| L7w7n7d7 a răspuns:

Surprize d-astea se întâmplă la toate finalele de campionat, din toate campionatele lumii. Aşa că nu ştiu ce vă miraţi.

| Buresbista123 a răspuns (pentru L7w7n7d7):

NU prea e asa cum zici, daca juca si Newcastle ieri cu Arsenal la misto si lua 5? ce crezi ca ziceau cei de la Tottenham care erau in lupta directa pentru locul 4? e o bataie de joc, in fotbalul adevarat nu o sa vezi ca jucatorii sa fie lasati in vacanta cu 4 etape inainte de final, o rusine pe blazonul Stelei ce s a intamplat, mentalitate de cacao

| MLorand78 a răspuns:

Ce s-a intamplat la steau cu viitorul s-a intamplat si in Germania la meciul pierdut de Dortmund impotriva celor de la Hoffenheim echipa care avea nevoie de victorie pentru a ramane in prima liga si chiar asta s-a intamplat au batut cu 2-1 cu doua goluri din penalti in ultimul sfert de ora si im Germania nici nu s-a vorbit de blat, deci... trageti voi concluzi.

| VladLungu a răspuns:

Cand Gigi a zis ca ii este frica sa nu egaleze Steaua s-a referit ca ii era frica daca era in locul lui Hagi.

| dragoshudita a răspuns:

Reghe a spus ca pleaca in conferinta de presa dar dupa vreo 5 minute a dat-o la intors.
becali sa bucurat pentru nasu(HAGI) asa cum si HAGI sa bucurat pentru finu(Becali)

| Malyce a răspuns:

Probabil Gigi aranjase totul de la inceput pentru ca deee Hagi este nasul lui si daca Viitorul nu batea Steaua ar fi retrogradata