| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cei care sunteți Microbisti Înfocați. În opinia voastra de ce din anul 2006 si pana acum a scăzut asa dramatic valoarea si nivelul Campionatul din LIGA 1 ROMÂNIA?

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Intreg fotbalul a scazut din 2006 pana acum, dar fotbalul romanesc a picat datorita coruptiei, lipsa academiilor care sa scoata fotbalisti talentati cum vezi afara, asa e cand te-ai bazat ani la randul pe arbitraje execrabile, cadouri si blaturi, multe echipe de traditie au fost ori desfiintate, ori sunt in ligile inferioare zbatandu-se fiind la limita inexistentei, nu mai investeste nimeni in fotbalul romanesc, banul a facut mari diferente aici, niciodata nu ne vom compara cu marile campionate, suntem mici de tot, existam pe harta fotbalului datorita unor conjuncturi de pe vremea comunismului si dupa niste meciuri decente in epoca post-decembrista.
Botosani eliminata, in acest moment FCSB e condusa cu 2-0 de Topola, anul asta chiar nu vom avea echipa in grupele Europa League macar.

Un campionat care a decazut si mai dramatic, la fel si la nivel de nationala este Serie A, respectiv nationala Italiei, ei chiar au luat-o la vale rau de tot, nici macar Ronaldo nu pare sa mai ridice nivelul de acolo desi a dat impresia ca poate.

| gabicoo a răspuns:

Pentru că echipele de fotbal din România sunt niște mașini de spălat bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca fotbalistii sau retras, sau antreneaza, nu sa investit, s-a vandut mai mult si au transferat alti jucatori mai modesti. raspunsul e simplu : fotbalistii sau retras si au ramas jucatorii.e o diferenta mare intre a fi un jucator si a fi un fotbalist.
tot ce a fost aparent valoros s-a transferat.

| Lucian4 a răspuns:

Sunt si alte echipe care vor campionatul. Pana in 2007 doar 2 echipe domina acu sunt si altii. Dupa acel an steaua a castigat de 3 ori si au fost multe echipe din provincie care s-au ridicat si crescut si nivelul fotbalului romanesc cfr cluj, urziceni, otelul Galati, astra, viitorul ct. Alte echipe care au luptat fc Vaslui, poli Timisoara. A crescul spiritul competitiv.
Competitivitatea duce la cresterea nivelului competitional.
In Spania castiga doar real si barcelona, e plictisitor.
Nu stiu cu ce ochi privesti de zici ca a scazut nivelul campionatului

| Anoniq a răspuns:

Pentru că nimeni nu investește în jucători etc, Becali a fost singurul care a tot cumpărat de la majoritatea echipelor