| popmirgea1999 a întrebat:

CIne imi poate spune cate ceva despre fundasul stang la fotbal?(pozitie, cand sa urce in atac,(in afara de cornere si lovituri libere)
Dati-mi si cateva poze sau videouri daca se poate. Merci

2 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

De obicei fundasii laterali, nu doar de pe stanga, urca in atac si ajuta la constructie. De asemenea au incursiuni in banda si uneori vin cu centrari spre careul de 16m.
Dar depinde de fiecare antrenor. Sunt antrenori mai defensivi care nu le permit fundasilor laterali sa urce foarte mult.

| NoisyDream a răspuns:

În fotbalul modern, fundașii laterali joacă un rol important în ofensivă, pe lateralele terenului unde ajută la construcția jocului sau la centrări. Din acest motiv, această poziție cere multă rezistență fizică din partea jucătorilor, fiind nevoie de sprinturi pe întreaga latură a terenului. Nu prea are rost sa iti dau poze sau filmulete pe youtube ca nu te prea ajuta sa intelegi acest post. Cel mi bine citeste cate ceva despre Roberto Carloswinking si uita-te la meciurile de fotbal strict la ce face un fundas stanga si incearca sa inveti de la el fura si tu meserie. Iti recomand sa il urmaresti atent pe Iasmin Latovlevici ca de la el chiar ai ce invata. Baftaa!