| twix15 a întrebat:

Credeti ca Real Madrid are sanse anul asta sa castige Champions League? Dar Sahtior? Funda big grin

Răspuns Câştigător
| Sk1j4 a răspuns:

Nu nici una nu are sansa...
Eu zic ca Bayern Munchen o sa castige. Poate ca in acest moment este si peste Barcelona...

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| tsunami11 a răspuns (pentru valioprea):

Real Madrid are sanse bune? Sansele is de 50% la 50% Man. United e peste real in acest moment este la 12 puncte distanta de locul 2 din cel mai bun campionat din lume si tot crezi ca real e mai buna? Dominare in cel mai bun campionat din lume nu inseamna ca echipa e foarte buna si sahtior la fel cred ca are sanse mici eu sincer o vad pe Dortmund in finala acum si BVB e peste real,barca nu cred sa se mai califice la fel si arsenal, si pentru cistigarea UCL in acest moment au sanse cred ca bayern, real madrid(ori Man.Utd), BVB, PSG si milan, barca cu aceasta infringere are sanse mici de calificare daca milan se va apara ca si aseara barca nu are sanse nici la victorie.Noapte buna.

| edytZzza a răspuns:

Barca e ca si scoasa din competite daca Milanul va marca pe Camp Nou, va fi un anrenament cu public apoi.

Real Madrid ramane singura cu sanse de castigarea a UCL, Bayern Munchen? nu este peste real. Am vazut si anul trecut ca Real ii poate da gol oricand celor de la Bayerm pe Allianz Arena a fost 2-1 pentru bavarezi air pe Bernabeu 2-0 pentru madrileni. Oricum va fi frumoasa competita anul acesta, fara barcelona, care face antijoc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru valioprea):

Aşa e prietene, nu mai e ce era, de aia domină campionatul Spaniei şi Messi doboară record după record.

Acum cauza pentru care ţi-am dat reply: " oricum sper sa castige realul ca sunt fan cr ronaldo " - Deci, după gândirea ta, dacă cr0 mai era încă la United, sperai ca Manchester să câştige UCL, aşa-i? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum revenind la întrebarea pusă.

Real Madrid are şanse foarte mici, având în vedere echipa celor de la Manchester de anul ăsta. Şahtiorul nici aşa.

Lupta se va da între Barcelona/Milan, Bayern, Real/United, PSG şi Juventus. Deşi, nu m-ar deranja ca Porto/Malaga sau Borussia să facă o surpriză.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru valioprea):

Moşule, ai avut la un moment dat o parte dintr-un discurs de-al lui Mitică, fiindcă doar voi doi puteţi cataloga jocul Barcelonei drept plicticos. În anii '80-'90, stilul ăsta de joc(multe pase şi posesie) era la ordinea zilei la fiecare mare echipă din Europa. Acum, că tu apreciezi mai mult stilul de joc în forţă şi care ţine doar de alergatul până în faţa porţii folosindu-te de dribling şi apoi şutând, e treaba ta.

" si ce a jucat barca aseara nu se compara cu ce juca pana acum. " - Păi da, nici cu Sociedad n-a jucat ca de obicei, dar totuşi a bătut fără probleme pe Atletico Madrid şi Malaga.

Nu te interesează campionatul, te interesează doar UCL şi bănuiesc că Barcelonei îi porţi ură fiindcă a fost eliminată anul trecut de Chelsea în semifinale. Barcelona nu va practica, atât timp cât va mai fi generaţia actuală, un fotbal " de ciurdă ". Oricât de greu ţi-ar fi s-o admiţi, ştii şi tu foarte bine că jocul Barcei este al naibii de enervant, doar fiindcă a răpus atâtea mari echipe din Europa.

" da daca juca ronaldo la man united tineam cu man ca sunt fan cr7. ai vreo problema? " - Nicio problemă. Cunosc destui fani cr0 încât să-mi fac o idee în legătură cu mentalitatea acestora.

| oldschoolrom a răspuns:

Manchester elimina pe Real zic eu, iar Shaktior sanse aproape infime.

| Ibrahimovic a răspuns:

Real nu va trece de Manchester, iar Sahtior de Dortmund, asa ca nu va castiga nici una...parerea mea e ca Manchester United o sa castige!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru valioprea):

" te crezi filozof sau ceva...iti dau o veste proasta nu esti " - Ei bine, clar mi-ai distrus viaţa cu asta. Cred că înţeleg nişte treburi? Prietene, e vorba de fotbal, ce naiba poate fi de înţeles sau de filozofat pe tema acestui sport pe care-l poate comenta orice oligofren ce se uită de două zile la fotbal doar pentru cr0? Are omul voie să aibă opinii, doar că ar mai trebui să şi le şi susţină cu nişte argumente, sau stai... tu eşti nenea cu " vreau să câştige Real UCL fiindcă-s fan Cristiano ". Da, mă rog, trec peste partea cu argumentele.

" iti faci idei in legatura cu mentalitatea unor oameni care sunt fanii unuia dintre cei mai spectaculosi jucatori din lume? " - Nu. Mi-au fost de ajuns doar câteva exemplare pentru a-mi forma o opinie. Toţi sunt la fel, aceeaşi mentalitate de rahat, aceeaşi frustrare, aceeaşi încăpăţânare la toţi. Pentru unii, fotbalul nu există, există doar un ciumpalac metrosexual care joacă pentru una dintre cele mai bune echipe din Europa, Real Madrid.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru valioprea):

Aşa moşule, bagă în continuare abureli... În lipsă de argumente şi în lipsa capacităţii de a purta o discuţie normală vii cu acuze. Da, aşa e moşule, am mari probleme, fie ca tu specialist în fotbal să nu mai ai de-a face cu un om atât de " habarnist " ca mine. Şi ca să mă bag şi eu în registrul tău, la nivelul tău, nu, femeia nu m-a înşelat cu cr0, dar pe tine te-a înşelat " fumeia " cu toţi jucătorii Barcei? Ura pe care i-o port lui cr0 se datorează personalităţii sale de rahat, a metrosexualităţii sale excesive, a fiţelor sale de " dorobanţi ", a fanilor săi idioţi(nu toţi), etc şi etc.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru valioprea):

Bine moşule, o lăsăm aşa. La urma urmei, fiecare are opinia lui.

| Magnum44 a răspuns:

Nu, fiindca o sa castige Steaua.