| Madalina_6452 a întrebat:

Cum pot sa am un fund mai bombat?

Răspuns Câştigător
| maryan_5776 a răspuns:

Mananca cat mai mult sa te ingrasilaughing dar sa stii ca baietii destepti nu te vor remarca datorita fundului tau.

54 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca multe dulciuri, dar din nefericire astea iti va schimba si alte forme, asa ca apreciaza ce ai si cu ce ai fost inzestrata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sala, trebuie sa faci mult sport

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe youtube si cauta "exercitii fesieri"...Cred ca o sa te ajute...Cine stie?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fata chiar isi doreste un fund bombat, va avea happy
Poti incerca varianta mea: te sprijini de un scaun/perete/masa si ridici un picior in spate cat de mult poti. Repeta miscarea de 20 de ori, apoi schimba piciorul. Spor! tongue

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga niste pernute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu asta te nasti. nu cred ca poti dobandi acest lucri pe parcursul vietii.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il am asa din nastere si nu e chestia ca blugii stramti ti-l face bombat asta e o prostie mie si pantalonii ff largi imi face fundul bombat. O colega de-a mea era inebunita dupa fund bombat, sfatul meu e sa mananci dulciuri si sa faci sport dar sportul sa conste in suit pe niste scari asta ajuta ff multwinking Sa mananci paine si sa iti iei niste vitamine. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madalina nu te descuraja pentru rautatile altora. Uite iti sugerez niste exercitii si daca intr-adevar iti doresti asta o s reusesti foarte usor daca te tii si de treaba. http://www.taebospecial.ro/ele/pentrufesieri/pentrufesieri.html sa stii ca e fff bun siteul. Pe mine m'a ajutat mult :)

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urcatul scarilor e ideeal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce raspunsuri dati si voi... Fata mea trebuie sa faci exercitii cat mai multe le gasesti pe fel si fel de site-uri. Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine sa primeasca raspuns la ceea ce a intrebat
vrajeli cu important sa ai sufletul"bombat" nu intereseaza pe nimeni.
stiti in ce epoca traim. tinerii vor sa se bucure de aspectul lor mai incolo pe la 40 de ani intra si faza cu sufletul si ce ai in cap. pana atunci... distractie cat mai poti! fa genoflexiuni. il face mai ferm. bombat mai greu trebuie sa te nasti asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu "doamne ce intrebare" eu as zice"doamne ce raspunsuri"imi pare rau nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca nu stiti vreo metoda nu raspundeti!

ei bine un fund bombat nu prea ai cum sa faci. numai intr-o singura metoda:exercitii fesiere

gasesti pe internethappy

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| marsy a răspuns:

Cred ca nu prea poti. cum esti de la natura.

nu te poti schimba tongue

Întrebări similare