| Sorinacio a întrebat:

Cum pot sa imi maresc musculatura antebratelor acasa, fara gantere si tot tacamul?

Răspuns Câştigător
| Charger007 a răspuns:

Salut prietene, simplu daca esti un iubitor al sportului si dupa cum vad esti, poti sa incepi cu exercitii usoare de antrenament pe care toti le pot utiliza. Flotari, abdomene, genoflexiuni, tractiuni la o bara daca ai asa ceva. in fata blocului si cred are macar un vecin de al tau, jocul cu mingiile ( sa ridici mingi medicinale sau pentru jocuri sportive daca nai).
si ar mai fi si tarare pe sub un obstacol (daca aveai o cazemata ar fi fost ideal sau un acoperis sub cap la distanta de 1m si acolo ai fi facut asta).
Nu uita de antrenamentele pe care leai aplicat in timpul scolii generale ( mai ales cele care solicita musculatura si bratele, sunt cateva exercitii acolo big grin )
Si sfatu meu ar mai fi, daca esti in apropiere de un parc sa duci acolo sa exersezi la aparatele acelea, sunt pe masura si sunt indicate pentru tine daca ai peste 14ani impliniti.
Ne place sau nu trebuie sa mai iesim sa respiram aer curat, nu se poate doar cu moleseala si lenevitu in casa ( la un moment dat tot te plictisesti ).
Sper ca ti-am fost de folos. Succes. O zi faina. Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Charger007):

Serios? asa isi face antebrate?

esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Tu vrei ceva de genul "cum conduc o masina fara sa ma urc in ea"

COPIL MIC, vrea si el antebrate fara nimic.

Apuca-te de sah, copil pampalau.

| Mihai_Trifu_1997 a răspuns:

Salut,trebuie in primul rand sa iti faci un meniu alimentar bazat pe proteine 70% si 30% carbohidraţi 2.Trebuie sa te odihneşti pentru ca sa se regenereze muşchii 3.trebuie sa iti faci un program de exerciţii care vrei tu! Salut