| adrili10 a întrebat:

Cum pot sa scot un timp mult mai bun la rezistenta si la viteza.Dau funda celui care ma ajuta.

6 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Poti scoate un timp mai bun numai daca te antrenezi.In fiecare dimineata incearca sa alergi cate un km la inceput, apoi sa bagi cateva serii de 50 de metri, iar apoi sa inchei cu inca un km alergat. Poti mari treptat aceasta distanta.
O zi buna.

| raMLesS a răspuns:

Salut, poţi alerga pe un deal in sprint maxim dealul să aiba lungimea între 30-50 metri, conometrezi timpul dacă ţi-a luat 30 secunde, încerci să micşorezi timpul pe undeva la 28-29 secunde şi tot aşa, după care aleargă în sprint maxim 20 secunde şi adaugă câte 2 secunde în plus.
Înainte de alergat îţi faci încălzirea alergând în popas 1-2 minute, alergi pe loc deci nu te deplasezi, faci vreo 30 flotări, 50 genoflexiuni.

Îţi recomand să faci şi să papi o salată din următoarele 100 de legume, întră aici :

http://sfatulparintilor.ro/......anismului/

Sper că ţi-am fost de ajutor Pace Frate :).

Răspuns utilizator avertizat
| DrTerrible a răspuns:

Multa munca...asta nu se poate realiza intr-o saptamana 2...am un prieten care face antrenamente de genu de cativa ani buni..si da se vad rezultatele a fost in Ungaria la cv maraton si a luat locu 2 din 500 si ceva de concurenti, deci iti urez multa bafta si daca vrei rezultate tot mai bune ai nevoie de multa munca si dedicatie. Sanatate!

| PourFavour a răspuns:

Cand alergi incearca sa alergi 5 minute, iar in ultimele 30 sec din acele minute dai sprint, dupa sprint pauza 30 sec... si incepi ia.Ai putea sa faci asta cam o ora dimineata si o ora seara... o sa vezi rezultate cam intr-o saptamana.
Vorbesc din proprie experienta!
Mult succes

| MariaBot5 a răspuns:

Antreneaza-te, odihneste-te, mananca sănătos. Trebuie să fii pozitiv. Atunci când alergi pur și simplu topai,, nu face pașii maruntii. Aleargă cat de tare poți, cu pașii cat mai mari. Bratele îndoite pe lângă corp cu palma desfăcută Nu făcută pumn. Controleaza-ti respirația! Mai uita-te la atleti pe net și ai Sa vezi La Ce ma refer. Succes.