| Labpateu a întrebat:

Cum poți sa devii Wrestler?

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă ai bicepșii măcar ca Dwayne Johnson sau Dolph Lundgren problema e ca rezolvata

| AnastasiaK a răspuns (pentru sierra1):

Sper ca glumesti

| sierra1 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Daca esti fata, atunci doar jumatate din ce au ei

| AnastasiaK a răspuns:

Pai tu cum crezi? Te duci la o scoala de wrestling, nu e evident? happy

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru AnastasiaK):

Alex Arginteanu a fost contactat de ei fără nicio scoala de wrestling. A spus-o singur. :O

| AnastasiaK a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Umm...sursa, te rog?

Oricum, a fost sau n-a fost contactat, el nu e wrestler. Sa fii "mare" nu e suficient, iti trebuie si niste antrenamente, procesul e mai lung. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar pati unul care ar incerca sa performeze fara antrenament. Oricum o iei, bicepsul lui Dwayne nu te face wrestler.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu stiu care-i legatura cu bicepsul laughing. Sursa? Chiar el a spus-o in comentarii, nu e vorba de mare, e vorba de puterea pe care o are, e pentru show. Bineinteles ca ar avea nevoie de antrenamente și ani de zile sa învețe să proiecteze si sa fie proiectat fără să rănească sau sa fie rănit (tocmai de asta nu a acceptat). Mi-am pierdut 42 de minute pe Facebook-ul lui si nu gasesc comentariu, probabil ca l-a făcut pe pagina altui sportiv (urmăresc pe Streza Claudiu sau la vreo postere de genul), nu cred ca ar minți, omul e un caracter iesit din comun. Voi cauta si mâine, daca nu gasesc îmi voi retrage cuvintele, dar stiu sigur ca a spus treaba asta. Sunt 100% sigur, chiar fusesem surprins, dar nu mai tin minte unde, sau la ce anume spusese treaba asta.

| AnastasiaK a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

"Dacă ai bicepșii măcar ca Dwayne Johnson" la asta ma refeream cu bicepsul ca de aici pornisem. Citatul e din raspunsul la care reactionasem eu cu "sper ca glumesti", unde mi-ai raspuns apoi tu happy

Nu stiu cat tine wrestlingul de putere sincera sa fiu. Nu ai nevoie de o putere iesita din comun pentru ce fac aia acolo, de aia primul avantaj la care ma gandisem in legatura cu Alex Arginteanu in cazul wrestlingului a fost modul cum arata.

Daca e in comentarii pe Facebook ceea ce a zis, nu cred ca are rost sa te mai chinui sa cauti, risti sa pierzi mult mai mult timp si sa nu gasesti. Oricum, si cu acea declaratie a lui si fara, mi-as pastra opinia initiala: daca vrei sa faci wrestling, te duci la o scoala de wrestling. Nu cred ca ar fi o recomandare mai buna "te apuci de strongman, devii foarte bun, ajungi cunoscut si speri sa te contacteze unii care sa te invite pana la urma tot la o scoala de wrestling ca nu te baga nimeni direct intr-un show de wrestling daca nu cunosti tehnicile."

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru AnastasiaK):

L-am vazut dupa, nu-mi apar toate raspunsurile date de utilizatori. Da, asta e clar. Voi cauta in pauzele de țigară și pe pagina lui Claudiu, stiu sigur ca am vazut asta, d-aia mi-a si rămas în cap (mie nu prea-mi rămân multe chestii in cap). Am fost fan al show-ului aluia, John Cena e pe desktop-ul meu si acum dupa ani grei laughing. De strongmans nu se apuca oricine (de fapt poate să încerce oricine, dar nu oricine va ajunge la asa performante), tipii aia-s mașinării. 1.93 160kg si mai are si un genetic incredibil, se poate defini pana pe la vreo 145kg, arata mai bine ca multi culturisti de la noi. Dacă nu gasesc îmi voi sterge raspunsul, dar am citi cu ochii mei treaba asta.

| Kerre a răspuns:

Pentru asta ai nevoie de multa dedicatie, multa si incredere in tine.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Ai nevoie de multa pasiune, disciplina, incredere in tine si, nu in ultimul rand de antrenamente.

| MrAnonim456 a răspuns:

Prin mult antrenament și multa dedicație. Dar nu cred ca e de tine.

Întrebări similare