| AlinElle89 a întrebat:

Cum poti scapa de grasimea de pe abomen?

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Rapateckh93 a răspuns:

Prin simpla dieta si prin exercitiu...alergare zilnica si abdomene.

| Camyyy_5609 a răspuns:

Simpluu...faci cate 150 sau 100 sau 200 de abdomenne pe zi:X...cred ca sti km se fac abdomeneleX: baftaalove struck

| alina_9423 a răspuns:

Cred ca cea mai buna solutie este sa faci exercitii fizice, gen abdomene, echere si altele care sa solicite muschii abdominali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grasimi acumulate pe burtica, aripioare, colacei, fese mult prea pline? Doar muncind poti scapa de ele. Exersand zilnic, cel putin jumatate de ora, te vei bucura de primele rezultate in trei saptamani.

Exercitiile cardio te scapa de burta

Pentru inceput, trebuie sa stii ca este destul de dificil sa scapi de grasimea acumulata intr-o anumita zona a corpului. Acesta este motivul pentru care daca ai reusit sa dai jos cateva kilograme cu ajutorul unei diete, burtica tot mare va parea in comparatie cu restul corpului. In plus, traditionalele abdomene nu te vor ajuta daca te bazezi doar pe ele.

Pentru a veni in ajutor, specialistii in fitness recomanda combinarea abdomenelor cu exercitii cardio. Fie ca alegi sa mergi la sala, la bazin sau la cursuri de gimnastica aerobica, combinarea celor doua face minuni. Nu uita sa ceri sfatul unui antrenor inainte de a te pune pe treaba, pentru a fii sigura ca executi corect toate miscarile!

Exercitii pentru fese de invidiat

Pentru un posterior frumos, bombat si ferm este nevoie de cateva exercitii care sa antreneze muschii. Pe langa solutiile la indemana care solicita mai putin zona (mersul pe jos si urcatul scarilor), iti prezentam 2 miscari cu ajutorul carora muschiul fesier poate fi localizat si lucrat mai intens.

1. Aseaza-te pe spate, cu picioarele indoite in unghi de 90 de grade cu solul. Ridica-te si lasa-te usor, avand grija ca muschiul sa fie foarte bine incordat.

2. Stai in picioare si sprijina-te cu mainile de ceva solid. Fara sa te inclini, ridica in spate cate un picior. Miscarile trebuie sa fie usoare pentru ca asupra muschiului sa fie exercitata o presiune cat de mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.eva.ro/......33311.html


Functia principala este de a intari abdomenul si fesele in acelasi timp aducand o crestere in flexibilitate astfel aducand imbunatatiri in postura corpului.Aceste exercitii implica concentrarea si coordonarea respiratiei si miscarilor, cea ce ajuta la un echilibru intre minte si corp.
Pilates sunt excelente pentru oricine vrea sa-si tonifice abdomenul pentru ca sunt concepute sa lucreze tot corpul.Si cum am mai spus de atatea ori pe acest site, nu exista posibilitatea de a slabi doar intr-o zona a corpului, nu poti avea un abdomen frumos tonificat pana nu incepi sa lucrezi pentru a slabi pe tot corpul.
Spre deosebire de alte programe de fitness, exercitiile Pilates nu se bazeaza pe principiul "cu cat mai mult, cu atat mai bine". Se concentreaza in schimb pe repetari limitate pentru fiecare exercitiu, dar calitate a fiecarei miscari.

Deci in loc sa faceti 50 de de ridicari de picioare, s-ar putea sa faceti doar 10-12.Un numar mai mic de repetari este important pentru ca nu obosesti asa usor si poti sa te concentrezi asupra calitatii fiecarei miscari in loc sa te gandesti doar la a termina cele 50 de repetari.

Întrebări similare