| SmoKeD a întrebat:

Cum vi se pare programul acesta de antrenament?
Luni miercuri si vineri: abdomene flotari si genoflexiuni
Marti joi sambata: odihna
Duminica: alergare 2 ore

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E bine, ii lasi la fiecare muschi 48 de ore sa se refaca.
Sa le grupezi pe serii, si cand poti sa faci prea multe repetari la o serie, adaugi o greutate, altfel o sa te plafonezi.

5 răspunsuri:
| SmoKeD explică:

Sa arat bine...dar in special sa am patratele

| byanka14 a răspuns:

Buna. Eu fac de 3 ani antrenamente la handball. noi facem antrenamente in fiecare zi de la 8 la 10. Mergem la sala de forta si mai mereu alergam in Crang. Cu alergatul sunt complet de acord pentru ca intareste muschii dar cu programul general... abdomenele si flotarile sunt ok dar genoflexiuni? Ajuta doar la circulatie si foarte putin la altele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru byanka14):

Foarte putin la altele? genoflexiuni cu haltera pe umeri dezvolta cel mai bine muschii coapselor. Si poti lucra si cu greutati mari.

| xMirunaxD a răspuns:

Hey, SmoKeD!
Dupa parerea mea trebuie sa le faci pe toate in aceeasi zi. Asta inseamna sa te antrenezi cu adevarat. Funda?winking

| Cosmin86 a răspuns (pentru xMirunaxD):

NU, asta inseamna o prostie care duce la supra-antrenament si nu lucrezi nimic. Un antrenament ca lumea lucreaza tot corpul, o singura grupa pe saptamana, 4 sedinte de sala.
De genul : ziua 1 piept + biceps, ziua 2: picioare, ziua 3 : pauza, ziua 4 : spate, ziua 5 : deltoizi + triceps + abdomen.

Pentru piept ai nevoie de vreo 35-40 de minute si pentru biceps 20-25. Daca lucrezi intens, cu greutati mari a.i. sa nu poti sa faci mai mult de 8-10 repetari / serie si cu pauze de 60-120 de secunde intre serii, o sa fi RUPT la sfarsitul unui asemenea antrenament.