| TMNT2013 a întrebat:

Daca antrenez doar bratele pentru un timp celelalte grupe o sa fie prea mici? Ptr am auzit ca bratul trebuie sa fie la fel de mare ca gamba si gatul si de aceea ma gandeam ca daca le antrenez ca sa ajunga la acelasi nivel celelalte grupe o sa arate mici.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Ideea e ca din genetic poti avea o parte a corpului mai mare decat altele comparativ. de ex am un tovaras la sala cu un piept imens, dar bratele sunt mici. sau cu spate imens si piept ingust. astea sunt diferente de genetic. daca ai bratele subtiri comparativ cu alta grupa, logic ca le vei avea mai subtiri decat gamba. uite-te la lou ferigno (nu stiu exact numele lui). avea 60 cm in brat, dar gambe mai subtiri.

tu crezi ca toti oamenii la nivelul tau de antrenament vor avea cresteri la fiecare grupa proportionale? sau ca unora le va creste bratul, altora spatele, etc mai mult decat celelalte grupe? de unde diferenta in cm datorata geneticului

4 răspunsuri:
| marin81 a răspuns:

Sunt o gramada de situri de specialitate, sau sfaturi date de specialisti/ Eu zic sa te iei dupa un specialist nu dupa ce zice unul sau altul

| JohnnyBi a răspuns:

Esti nebun? eu genetic am brate mari...40 in biceps si 100 cm in piept si la gamba am 46. daca nici genetic bun la brate nu ajuta egalare, nu trebuie sa fie egale.

| lorena15 a răspuns:

Nu o sa fie mai mici

| TMNT2013 explică (pentru JohnnyBi):

Eu am 38 la brat, 43 gamba si 43 la gat si am auzit de la cineva ca bratul trebuie sa fie la fel de mare ca gatul si gamba nu am zis nimic de piept sau genetic.