anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca consum proteine si nu merg la sala facand acasa, voi avea probleme de sanatate?

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Proteine se gasescf in mancare...

deci tu DEJA consumi proteine ZILNIC.

Mai documenteaza-te, copil mic, inainte sa intrebi prostii.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Daca consumi Suplimentul peste mancare te ingrasi. Daca consumi proteina carnii r ceva normal, banuiesc ca o faci zi de zi. Ce vrei tu sa faci nu iti iese, nu o sa fii facut decat daca iti misti corpul, intelegi?

| CulturismsiFitness a răspuns:

Nu o sa ai nici un fel de probleme atata timp cat ti sub control cantitatea de mancare consumata. Depinde ce fel de proteine consumi. daca consumi proteine pentru masa musculara atunci trebuie sa ai grija ce mananci ca sa pui calitate nu cantitate. Daca iei proteine cu un continut de carbohidrati redus atunci mananca calitativ si vei ajunge la o masa musculara de invidiat.Iti recomand un canal de youtube al unui culturist profesionist roman. Canalul se numeste totul despre steroizi. Are acolo tot ce vrei si are si niste antrenamente foarte smechere.

| MaybeJustMe a răspuns:

Incearca sa nu consumi in prostie, idee este ca nu conteaza unde faci sport, cat timp il faci bine si nu in prostie.
Asigurate ca faci totul cum trebuie, creeaza-ti propriul program si asigurate ca te tii de el. Desigur, ai grija sa mananci corespunzator si sa faci foarte bine incalzire inainte de inceperea antrenamentului + la finalul acestuia ca sa nu iti lasi muschii balta dintr-o data.

Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bafta!

| st3amgam3r a răspuns:

Depinde de cantitatea de proteine consumate.
Vei avea probleme doar daca te bazezi doar pe proteine, iar exercitiile de acasa nu mai au efect (adica maresti ritmul sau adaugi mai multe greutati)

| WorldPeace a răspuns:

Nu, daca nu inlocuiesti mancarea cu proteinele.