| Adrian1555 a întrebat:

Daca iau bcaa
Pot da iau si l-carnitina pentru arderea grasimilor si transformarea lor in energie?

Răspuns Apreciat de Editori
| anonimg a răspuns:

Grăsimea este transformata automat în energie de către organism atunci când facem mișcare, efort fizic. Pancreasul se ocupă de lucrul acesta.
Mă tem că dacă vom forta organismul pe alta cale să transforme grăsimea (sau hrana) în energie să nu apară probleme, dereglări metabolice. Pentru că dacă se va produce energie iar acesta nu este folosită, unde se va duce acesta (energia)?
Nu cunosc detalii, dar mă gândesc că energia neconsumată va produce dereglări ale metabolismului.
Ca să slăbești sănătos este recomandat mișcare multă zilnic. Iti iei încălțăminte adecvată si mergi mult pe jos, si cauti sa sari peste masa de seara. Pentru că seara se depune grăsimea, deoarece hrana nu mai este transformata in energie pentru că nu mai facem mișcare, nu mai facem efort fizic.

| Cosmin86 a răspuns:

Pai probabil ia inainte de antrenament, asa ca are unde sa se consume.

| anonimg a răspuns:

Eu cred că suplimentele amintite mai sus va forta pancreasul să producă mai multă insulină decât în mod normal. În timp va duce la dereglarea metabolismului.
Pentru că suplimentele nu topesc grăsimea ca un acid; ci ele au rolul de a forta organele interne la o activitate mai mare -în cazul nostru pancreasul. Sunt toate șansele ca metabolismul să fie dereglat. De aceea toate acestea trebuiesc luate după sfatul medicului; pentru că noi nu cunoaștem suficient de bine fiziologia.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat